Ge bort ett medlemskap

1,6 & 2,6 är en medlemsorganisation där du som medlem stödjer vårt arbete med att förbättra hälsa och livskvalitet för alla kvinnor.

Under 20 år har vi arbetat för att öka hälsomedvetandet och livsglädjen för alla kvinnor i alla åldrar. De frågor vi driver rör kvinnors hälsa, vård, omsorg och framtid. Vi har också samlat in över 6 miljoner kronor till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa för forskning på kvinnohälsa.

Här kan du skriva ut presentkort, ett gott initiativ och en både trevlig och hälsosam present.

Ett medlemskap inkluderar fyra nummer av vår mycket uppskattade tidning, många roliga erbjudanden, inbjudningar till seminarier, salonger och andra aktiviteter. Inte minst hjälper du till att stödja föreningens arbete för att sprida information, kunskap och verka för bättre vård och omsorg för alla kvinnor.

Gör så här:

Klicka på knappen nedan för att köpa ett eller flera medlemskap i gåva via vår webbshop. Du kan betala med VISA, MasterCard eller Swish. När köpet är genomfört kommer du få en länk till ett presentkort som du kan skriva ut och ge bort med en personlig hälsning.

Vi skickar välkomstkort och medlemstidning till medlemmen då vi registrerat betalningen. Det brukar ta ungefär två till tre veckor innan kort och tidning kommer i brevlådan.

Presentkort

Vi har inga presentkort att skicka men du kan själv skriva ut presentkort här från vår webbplats och ge bort med en personlig hälsning!