Woman in Red – Göteborg

Välkommen till En kväll med Hjärtat i fokus!                                 

Söndagen den 24 mars bjuder vi på de senaste forskningsrönen om kvinnohjärtat, inspiration, glädje och en vårlig modeshow. Professor Cecilia Linde ger oss de senaste rönen om forskning på kvinnohjärtat.  Nick Söderblom, Hollywoodcoach, med en gripande och stark livshistoria – inspirerar om hur du skall tro på dig själv och följa dina drömmar. Anna-Lena Brundin skojar friskt om ålder, klimakteriet och mycket mer. Under kvällen underhåller Linda Lampenius, Magnus Bäcklund, Holberg & Funk, Christopher Stone Kärnsund och Nyfiken Gul. Dessutom skapar vi tillsammans en hjärt-tavla live med konstnärinnan Eva Wirén.

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

 

        

    Cecilia Linde          Anna-Lena Brundin     Linda Lampenius         Holberg & Funk

          

    Nick Söderblom        Eva Wirén        Magnus Bäcklund   Christopher Stone Kärnsund

          

       Nyfiken Gul

         

        Ulf Esborn    Frida Zetterström  Åsa Lövgren Janson  Alexandra Charles

 

Anmäl dig här!

 

PROGRAM

Konferencier: Frida Zetterström, frilansjournalist och Åsa Lövgren Janson, ambassadör 1,6 & 2,6 miljonerklubben

16.00 – Mingel bland utställare! MRG Wines bjuder på bubbel och La Praline bjuder på praliner.

18.10 – Åsa, Karin och Frida hälsar välkomna 

Alexandra Charles, grundare 1,6 miljonerklubben föreläser ”Hälsan är det viktigaste vi har”

Cecilia Linde, hjärtspecialist och professor i hjärtsjukdomar vid Karolinska Institutet har ägnat sin karriär åt forskning inom arytmier, hjärtsjukdomar och hjärtsvikt på kvinnor. Cecilia informerar om nyheter inom behandlingar av hjärtrytmrubbningar och hjärtsvikt samt vad man kan göra för att undvika insjuknande hjärtsjukdom.

Linda Lampenius har nått berömmelse runt om i världen och turnerat i Europa, Asien och USA som soloartist. Med sin 1781 Gaglianoviolinhar Lampenius många gånger spelat inför statschefer och kungligheter, som till exempel Finlands president Martti Ahtisaari, Rainier III av Monaco och den svenska kungafamiljen.

Nick Söderblom inspirerar med en motiverande och överraskande föreläsning ”Tro på dig själv och följ dina drömmar – Låt hjärtat vara med! ”. Bered dig på nya perspektiv på mental styrka, kost, träning -och på livet.

Kvinnligt, manligt, mänskligt? Anna-Lena Brundin, är en av våra mest folkkära komiker och artister. Anna-Lena skojar friskt om äktenskap, ålder, klimakteriet, tvätt och om vad som egentligen är lycka.

Ulf Esborn är en välkänd pianist och multimusiker. Framträder som kapellmästare, pianoentertainer och musiker på såväl konsertscener, teatrar som i kyrkor. Han var bl.a med i ”Jazzgossarna” som gjorde succé i Nattkafé i SVT. 

Holberg & Funk: Sångerskorna i duon Holberg & Funk har hörts och synts länge i nöjesbranschen – i musikaler och medverkat på TV.  

Magnus Bäcklund: kombinerar musiken med jobb som trafikpilot. Medverkade och vann melodifestivalen 2003 med låten ”Give me your Love”.

Nyfiken Gul:  Från funkig 70-tals disco och rockmusik till moderna houselåtar.

Christopher Stone Kärnsund: Christopher har en stor röst med mycket power och behärskar det mesta som det svänger om.

Eva Wirén, konstnär: ”Ett skapande för hjärtat live. Under kvällen kommer vi tillsammans att skapa ett konstverk. 

Modevisning med kläder från Venti Nove, Trend Mark & Sebago och badkläder från Eva Nette. Hårstyling av Elips Hårstudio.

Ta gärna med kontanter för köp av lotter, pins, böcker & armband!

Ett stort TACK till alla våra sponsorer som gör denna kväll möjlig: Clarion Post Hotell, MRG Wines, La Praline, Elips Hårstudio, Göteborgs Tryckeri, Fotograf Christina Josephsson, Mötesplats Trädgård Långedrag, Mary Kay, Life & Thorskogs Slott

Varmt välkomna!