Webinar 4 juni om Hormoner och kvinnokroppen

Den 4 juni bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till ett nytt intessant webinar. I år var det 60 år sedan p-pillret kom, vad har det betytt för oss kvinnor och vad gör hormonerna med oss – om frihet, hormoner, preventivmedel och vi kommer även slå hål på en och annan myt.

I samtalet deltar Inger Sundström Poromaa, prefekt, professor/överläkare kommer att prata om myter och sanningar vad gäller hormoner och hormonella preventivmedel. 

Annika Jankell journalist, programledare, Sofia Ledarp, skådespelerska och Lina Forss, författare, artist, de delar med sig av sina inställningar och erfarenhet kring preventivmedel. 

Vad det har betytt för den enskilda kvinnan och för kvinnors frihet. Kvinnor i den här delen av världen har en möjlighet som inte alla kvinnor i världen har, att själva kunna styra över sin kropp. Alexandra Charles leder oss igenom samtalet.

       

Inger Sundström Poromaa      Annika Jankell                 Lina Forss             

   

            Sofia Ledarp              Alexandra Charles

 

Registrera dig här: https://event.webinarjam.com/register/58/kvnkpczyHur du deltar: När du registrerat dig får du ett separat mail med en länk som du loggar in med via din dator, surfplatta eller smartphone, när det är dags. OBS! Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland dina skräp/spammail.

Webinariet ordnas i samarbete med Bayer.