Nationella hälsopromenaden 2020

Hela Sverige går för hjärtat – följ med du också! 

#16hälsopromenad

 

Delta i vår Nationella Hälsopromenad den 20 september med eller utan hund. Vi går för hjärtat och ditt bidrag går oavkortat till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.  

Starten går kl. 12.00 – ca 12.45. Promenera där du är. Du kan delta i tipsrunda via mobilen om du vill, frågorna kommer även senare i webinariet som ett hälsoquiz.

Ta en bild för att visa din medverkan och dela i sociala medier med hashtag #16hälsopromenad.  Som bonus får du ett inspirerande webinar som vi sänder live samma dag och som du kan ta del av när det passar dig mellan 20 – 27 sept. 

Tack för din medverkan som bidrar till forskningen!  

  

                             Sofia Åhman

        

   Susan Lanefelt          Anders Bagge & Johanna Lind Bagge     Anna Starbrink                                                  Foto: Pär Bäckstrand/TV4

Anmäl dig här!

Hälsowebinar den 20 september kl 16.00 

Varmt välkommen till ett inspirerande webinar med hälsan i fokus. Träffa våra gäster online. Vi presenterar stolt Sofia Åhman som Årets Hälsohjälte. Prova träning hemma och lär dig mer om hälsa i vår hälsoquiz.  

  • Incheckning    
  • Andreas Palmborg och Christina Sundkvist berättar om TBE och vacciner  
  • Anders Bagge och Johanna Lind Bagge pratar hundar och hälsa  
  • Gymping med Susan Lanefelt   
  • Yoga med Annika Jankell  
  • Intervju med Årets Hälsohjälte 2020 Sofia Åhamn och prisutdelare Anna Starbrink, hälso- och sjukvårdsregionråd 
  • Hälsoquiz
  • Avslut    

Om programmet 

Möt inspirerande gäster Anders Bagge och Johanna Lind Bagge pratar hundar och hälsa. Andreas Palmborg, medicinsk rådgivare inom vaccin på Pfizer och Christina Sundkvist från Glömstapoolen ger råd om TBE och vaccinationer.  Vi gympar med Susan Lanefelt, provar yoga med Annika Jankell.  Sedan är det dags för intevvju med Årets Hälsohjälte 2020- Sofia Åhman. Priset delas i år ut av Anna Starbrink, hälso- och sjukvårdsregionråd. Alexandra Charles leder oss genom webinariet.  

 

Kostnad: 100 kr för medlemmar och 150 kr för icke-medlemmar. Du får en digital goodiebag och ett diplom. Vi promenerar till förmån för forskning på hjärtat. Pengarna går oavkortat till insamlingsstiftelsen, Kvinnor & Hälsa (90-konto)   

Så här deltar du: När du har registrerat dig får du inom ett par dagar ett separat mail med två olika länkar som du använder dig för att registrera dig till promenaden och Hälsodagens webinar. Logga in med din dator, surfplatta eller smartphone, när det är dags. Du som vill följa promenaden live under sändningen loggar in med din mobil. OBS! Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland dina skräp/spammail.   

Hälsodagen genomförs i samarbete med Pfizer.   

Tänk gärna på vår insamlingsstiftelse Kvinnor & Hälsa, alla bidrag är välkomna. Swish: 123 900 1520, BG: 900-1520, PG: 90 01 52-0