Exklusivt webinar med Dr. Rangan Chatterjee 12 nov

1,6 & 2,6 miljonerklubben bjuder stolt in till ett nytt exklusivt och inspirerande webinar den 12 nov. Vi träffar Dr. Rangan Chatterjee som är aktuell med en ny bok. Alexandra Charles för kvällens samtal. I samarbete med Norstedts förlag. 

    

Vi möter brittiske läkaren Rangan Chatterjee som gjort stor succé, både i Sverige och i hela världen, med böckerna Hälsobalansen och Stressbalansen. Han är aktuell med boken Förändra ditt liv 5 minuter i taget. Alla vill väl ha bättre hälsa, men ett känt faktum är att tidsbrist är det största hindret i vardagen. Tänk då om allt som behövs bara är 5 minuter?

I sin nya bok vill succéläkaren Rangan Chatterjee sänka trösklarna ännu mer för oss som vill göra bra hälsoval men som inte anser oss ha tid. Genom en mängd övningar och enkla saker som du kan göra själv – och som alla tar 5 minuter att genomföra – kan du påbörja resan mot ett mer hälsosamt och mindre stressfyllt liv.

Rangan Chatterjee har gjort internationell succé med sina böcker Hälsobalansen och Stressbalansen. Han är förespråkare av livsstilsmedicin och i sitt arbete med patienter betonar han vikten av det man kan göra själv för att slippa bli sjuk. Driver även en populär podcast om hälsa, Feel Better, Live More. Tidigare har han gjort tv-serien Doctor in the House för BBC1.

Är du medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben, registrera dig här.

Är du inte medlem är du välkommen att anmäla dig här.

Observera att samtalet kommer hållas på engelska.

Hur du deltar: När du anmält dig får du ett separat mail efter ett par dagar innehållandes en registeringslänk som du fyller i för att kunna ta del av webinariet. Glöm inte att leta bland skräpmailen om du inte hittar mailet.