Hjärna och hjärnhälsa – går den att förbättra?

– kunskapswebbinar 17 maj

Möt Åke Pålshammar, neuropsykolog, senioruniversitetslektor vid Uppsala universitet som pratar om hjärnan och hjärnhälsa. Han har via sin egen Youtubekanal Hjärnkanalen, lyckats nå mängder av människor med sin enkla inspirerande men vetenskapligt underbyggda kunskap om hur vår fantastiska hjärna kan förstås och fås att bibehålla sin hälsa långt upp i åren.

Hedvig Söderlund, professor i psykologi, är aktuell med boken Den utbrända hjärnforskaren – en undersökande resa om utmattningssyndrom. Hon går igenom aktuell forskning och statistik och delar med sig av personliga erfarenheter samtidigt som hon synliggör dolda strukturer som håller oss fångna i förlegade  beteendemönster.

Alexandra Charles leder kvällens samtal och det finns tillfälle för frågor i chatten.

 

      

     Åke Pålshammar    Hedvig Söderlund       

  

      Alexandra Charles

 

Anmälan

Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben registrera dig här

Om du märker att du inte kommer vidare på registreringssidan, testa att rensa tidigare cookies i din webbläsare. Använder du Chrome kan du läsa här hur du går till väga.

Väljer du att bli medlem efter webbinariet, drar vi av kostanden, 100 kr, från medlemsavgiften. Bli medlem här!