Författarträff med Lasse Berghagen 6 dec

Möt Lasse Berghagen och Titti Schultz i en exklusiv författarträff på Galleri Wetterling. Vi bjuder på ett glas och en liten tapastallrik och du får såklart ett signerat exemplar av boken med dig hem.

Missa inte möjligheten att höra den folkkäre författaren, artisten och mångsysslaren Lasse Berghagen berätta om sitt liv. Han är högaktuell med sin nya bok om ”Hej Livet – En biografi med en blandning av sött och salt” som han skrivit tillsammans med Marcus Birro.

Det kommer att bli ett spännande och personligt samtal som presenteras av Alexandra Charles. Som medlem betalar du bara 295 kr ( ord. pris 350 kr) och då ingår både ett signerat exemplar av nya boken och ett glas vin med tapas.

OBS antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller.

Under kvällen kommer Lasse Berghagen att intervjuas om boken av Titti Schultz. Hör han berätta om relationen till artistkollegor, familjen och det älskade Dalarna… Om kärleken till livskamraten, Eva, men också om stalkers, förtal och lögner i media.

Titti Schultz, journalist, föreläsare och moderator är en av landets mest erfarna programledare i radio. Du hör hennes som programledare i Sveriges största aktualitetsprogram i radio, P4 Extra, Sveriges Radio.

Under kvällen kommer det finnas tillfälle att köpa ytterligare exemplar av boken – passa på att handla julklappar till släkten!

I enlighet med FHMs riktlinjer behöver du ta med ditt covidpass samt ID och visa i dörren vid ankomst. Läs mer här hur du skaffar ditt covidpass. Vi har namnlistor vi prickar av dig mot i dörren.

Stort tack till Galleri Wetterling och Mariano.