Hälsokväll på Botaniska Trädgården

Välkommen till en härlig kväll i hälsans tecken tisdagen den 30 maj

Botaniska trädgården invigdes 1923 i samband med den stora jubileumsutställningen i Göteborg. Det var en solig dag, 8 juli, då portarna för trädgården slogs upp.

Hanna Tornevall, Botaniskas nya förvaltningschef, berättar om hur Botaniska kommer att fira sitt 100-årsjubileum i år och om de nya växthusen som snart börjar byggas.

Hon kommer även att prata om hur viktig naturen är både för kropp & själ.

Åsa Guander jobbar bl.a som coach och diplomerad mindfulness-instruktör och har lång erfarenhet av att leda förändringsprocesser både på verksamhets-, grupp- och individnivå. Åsa kommer att prata om vikten av återhämtning och reflektion med hjälp av mindfulness. Hon kommer även att erbjuda praktiska övningar i mindfulness både i form av en kortare meditation och vad man kan göra i vardagen för att i ökad utsträckning vara mer närvarande och i kontakt med sig själv.

Cattis Sandell, hälsocoach, PT och ägare till Träningsverket kommer att prata om andning, styrka, balans, oro, sömn, tarm och artros.

Cattis kommer att ge enkla tips som ökar din fysiska och psykiska hälsa och som förändrar ditt liv i positiv riktning på kort tid. Alla kan förändra.

Några enkla små övningar kommer vi också att göra tillsammans.

Kvällens program:

17:30 serveras smörgås, kaffe/thé & chokladbit

18:00 seminarie

19:30 promenad i Botaniska, för de som vill

Hanna Tornevall
Åsa Guander
Cattis Sandell

När: Tisdagen den 30 maj

Var: Botaniska Trädgården, Carl Skottbergs Gata 22A, Göteborg

Pris: 250 kr (300 kr icke medlem)

BOKNINGEN ÄR NU STÄNGD.

Varmt välkommen!