Julkonsert i Matteus Kyrka

Vi välkomnar traditionellt julen med stämningsfulla toner, dans och tänkvärda ord!

 20 december är det dags för 1,6miljonerklubbens traditionella julkonsert, detta år i samarbete med Matteus församling. Ett fantastiskt artistuppbåd har samlats för att ge oss en underbar start på julen! 

I år fyller 1,6miljonerklubben 25 år och det firar vi med en extra storslagen uppställning, i Matteus vackra kyrka, i årets julkonsert. På programmet finns bland andra den enastående skådespelaren Andreas T Olsson, som kommer att läsa stämningsfulla texter. Shirley Clamp och Nanne Grönwall ger oss underbar sång, liksom operasångarna Charlotta Huldt och Anyelin Diaz Oviedo. Elsa Hildebrand bjuder på dans och givetvis kan vi lyssna till vacker körmusik.

I samarbete med Frälsningsarmén samlar vi i år under kvällen in klappar till barn och mammor som är i behov av hjälp. Det är enkelt att lämna din julklapp i kyrkans entré, i våra markerade säckar under granen. Slå in och märk paketet med flicka/pojke och ålder som dess innehåll passar. Paket till mammor, märks med ”mamma”

Genom att komma på konserten stödjer du både vårt arbete och får en minnesvärd start på din jul! Före konserten och i pausen finns böcker och skivor att köpa – perfekta julklappen till extra bra pris!

Program:

Från 17.00 – 18.15 Mingel med glögg, kaffe och tilltugg i församlingsvåningen. Vi bjuder på Kaffe eller alkoholfri glögg samt en lussekatt (en per biljett). Kl 18.10 öppnas entrén till kyrkan.

18.30 – 20.20 ca Konsert (inkl. 30 minuters paus)

När: Onsdagen den 20 december, enligt program ovan

Var: S:t Matteus Kyrka – Vanadisvägen 35

Pris: 325 kr (375 icke medlem) Begränsat antal biljetter. Säkra din redan nu!

BOKNINGEN ÄR NU STÄNGD. Anmälan är bindande.