Onlinekurs i Meditation

Annette Lefterow

21 guidade meditationer på 7 dagar

Meditation med Annette Lefterow

Kursvecka 26 september – 2 oktober

21 guidade meditationer på 7 dagar

Varmt välkommen till vår nya onlinekurs med fokus på din mentala harmoni och hälsa. Varje dag får du tre nya övningar, guidade meditationer, som du utför när du själv vill, på morgonen, mitt på dagen och på kvällen. Varje pass är ca 5 minuter.  

Du utför övningarna enkelt genom att lyssna i din mobil, surfplatta eller dator. Varje morgon kommer dagens kursbrev till din e-postadress (den som du anger vid bokning). Kursbreven har du fortsatt tillgång till efter avslutad kurs.

Så här säger Annette om kursen:

Kursen är inspirerad av mitt eget sätt att leva med wellness. Jag mediterar flera gånger per dag och unnar mig små pauser för att andas, tänka, ibland inte tänka alls eller affirmera och visualisera. Jag kallar det både för meditation, mindset och mental styrketräning. Allt handlar om rutiner och eftersom det magiska talet för att få in en ny rutin i sitt liv är 21 så blev det 21 pass. Det är min förhoppning att veckan ger dig en ny rutin att meditera mera i din vardag.

Inför varje övningstillfälle rekommenderar jag att du sätter dig ner eller ligger ner, så som det passar dig bäst. Koppla av en stund innan du startar övningen. Sitt gärna kvar en stund efter att den är avslutad. Mitt på dagen övningen kan du utföra där det passar dig bäst och gärna utomhus.

Är du redo att satsa lite extra på ditt välbefinnande, träna mental styrketräning, bli mer harmonisk och stressa mindre? Då kommer kursveckans 21 träningspass att göra dig gott! Lite ger oväntat mycket. När kursen når sitt slut är det bara början på ett mer meditativt vardagsliv för dig.

Pris

Medlemspris 300 kr (övriga 350 kr)

Välkomstbrev skickas till din e-postadress söndag den 25 sep.

Observera att det är samma kurs som vi genomförde 1 – 7 augusti.

Spela video om guidad meditatoin

Här kan du prova en av hennes guidade meditationer samt lyssna på en kort introduktion till meditation enligt Lefterow-metoden.

Spela videoklipp

Annette Lefterow är verksam som författare, hälsoprofil och digital entreprenör. Hon är vår ambassadör och wellnessexpert sedan 2008.

Läs mer om henne här