Onlinekurs i Teater

Teater med Paula Ternström 25 - 31 dec

Träna din talröst och utveckla ditt kroppsspråk i mellandagarna. Denna teaterkurs bjuder på hjärngympa i flera format!

Varje dag får du en filmad övning som du utför på egen hand. Tillsammans med skådespelerskan Paula Ternström får du prova på dramatiska och poetiska texter, arbeta med att uttrycka känslor och lära dig hur du får fatt i ditt magstöd så det hörs vad du säger.

Vi undersöker också vad vi sänder ut för signaler med kroppsspråket och hur vi kan använda oss av det. Släpp loss kulturen hemma hos dig. Scenen är din. Kultur är hälsa. 

Om Paula Ternström  

Skådespelerska, regissör och retorikkonsult, fil.kand. i pedagogik och kommunikations-vetenskap. Leder teaterkurser och föreläser i kroppsspråk och kommunikation.   

Så här säger Paula om sin onlinekurs:

”Under kursveckan får deltagarna spela teater med mig digitalt. Alla borde spela teater! Jag tror helt enkelt att vi blir lyckligare och gladare då. Och så är det bra för immunförsvaret. Man får i gång både kroppen och hjärnan.” 

Så här går det till:

Varje morgon under kursveckan 25 – 31 december får du som deltagare ett kursbrev till din epostadress. Kursbrevet innehåller dagens övning. Det finns ingen tid att passa utan man väljer själv när man vill ta del av kursen. Spara dina kursbrev och fortsätt med övningarna efter avslutad vecka.

Se Paula berätta om kursen. Tryck på play.

Spela videoklipp