Onlinekurs i Teater

Teater med Paula Ternström 24 - 30 oktober

Unna dig en kulturvecka hemma hos dig. Våga prova på något helt nytt! Enligt senaste forskning kring vår hälsa och hjärna är det bra att prova på ny kunskap. Här får du dessutom träna din talröst. Hjärngympa på många sätt!

Tillsammans med vår ambassadör och skådespelerskan Paula Ternström får du varje dag, måndag till söndag, en filmad övning som du utför på egen hand. Du får prova på dramatiska och poetiska texter, arbeta med att uttrycka känslor och lära dig hur du får fatt i ditt magstöd så det hörs vad du säger.

Vi undersöker också vad vi sänder ut för signaler med kroppsspråket och hur vi kan använda oss av det. Släpp loss kulturen hemma hos dig. Scenen är din. Kultur är hälsa. 

Om Paula Ternström  

Skådespelerska, regissör och retorikkonsult, fil.kand. i pedagogik och kommunikations-vetenskap. Leder teaterkurser och föreläser i kroppsspråk och kommunikation.   

Bokningen är nu stängd.

Så här säger Paula om sin onlinekurs:

”Under kursveckan får deltagarna spela teater med mig digitalt. Alla borde spela teater! Jag tror helt enkelt att vi blir lyckligare och gladare då. Och så är det bra för immunförsvaret. Man får i gång både kroppen och hjärnan.” 

Om kursen: varje morgon under veckan, med start 21 feb, får du som deltagare ett kursbrev till din epostadress. Kursbrevet innehåller kursmaterial och dagens föreläsning. Det finns ingen tid att passa utan man väljer själv när man vill ta del av materialet som man sedan kan använda efter avslutad vecka. Du behöver således inte logga in någonstans utan bara följa instruktioner i mailen.

Hittar du inte dina kursbrev, titta gärna i din skräppost eller bland spammailen. Var noga med att ange rätt mailadress dit du vill att vi skickar dina kursbrev.

Vi rekommenderar oavsett att avsätta en timme per dag! Du får ett välkomstbrev dagens före kursstart.

Vill du ge bort kursen, skriv in mottagarens mailadress vid Önskemål vid betalning av kursen.

Teater med Paula Ternström ingick även i vår onlinekurs Kulturvecka hemma. 

Här berättar Paula om kursen. Klicka på playknappen.