Elefanten i rummet – en helkväll om vårt underbara, underliga underliv

1,6 miljonerklubben firar 15 år i Östersund

I år firar 1,6 Miljonerklubben 15 år i Jämtland och bjuder in till en intressant seminariekväll den 28 september i Östersund

Kristina Fluur och Marie-Louise Edlund, Astrid Åsgårdh, Pia Edblad, Raya Vestlund – är och har varit 1,6 Miljonerklubbens representanter under 15 år. Den 28 september hälsar de er välkomna till denna intressanta seminariekväll ”Elefanten i rummet” – om vårt underbara, underliga underliv!”

Ur kvällens program:
Dr Eva Samuelsson, professor och specialist i allmänmedicin berättar om sin forskning om inkontinens och utvecklingen av nya behandlingsprogram. .
”Tät med mobilen – om appar och urinläckage”

Anna Jansson, barnmorska från Bäckenbotten-teamet, kvinnokliniken Östersunds sjukhus. Anna berättar om bäckenbottenproblem som kan uppkomma efter förlossningsskador och vad man kan göra åt det. Och om framfallsproblematik.

Naturligtvis blir kvällen så mycket trevligare med inslag av musik! Tove Thofelt, sångpedagog och körledare kommer och berättar bl a om integrationskören The Rockin Pots och deras resa. Vi får lyssna till Toves egen musik och sen får vi alla sjunga med!

Ingen helkväll utan god mat! Vi äter en härlig buffé hos Restaurang hos Andreas i city, som också är platsen för kvällens evenemang.

Självklart kommer vi även ha ett lotteri med fina vinster! Lotter kommer säljas under kvällen (betalas med swish eller kontant) och för den som ännu inte är medlem i klubben kommer man kunna bli det till ett specialerbjudande. Hjärtligt välkomna!

Eva Samuelsson
Anna Jansson
Tova Thofelt

Dag: Torsdag 28/9 – kl 17.00 registrering. Kl. 17:30 programmet börjar och håller på till ca 21:00

Plats: Restaurang ”hos Andreas ” Kyrkgatan 56, Östersund

Pris: 390 kr (icke medlem 420 kr) I priset ingår buffémåltid, bordsvatten, kaffe o kaka. Övrig önskad dryck finns att köpa till i baren.

Biljetter bokas senast 20 september. Anmälan är bindande.

Biljetter kan även köpas (swish eller kontant betalning) hos butik Fin inUnder, Hamngatan 12.