Salong i Malmö

Karl Fredrik Gustafsson och Karin Laserow i årets första Malmö-salong!

Succén med våra kultur-salonger i Malmö fortsätter - som vanligt med Lars Hector som spirituell värd. 20 februari 2023 är det dags för nästa - EVENEMANGET ÄR FULLBOKAT!

Vi träffas som vanligt på anrika Elite Hotel Savoy i deras vackra matsal. Årets första gäster blir den spännande antikdrottningen Karin Laserow samt den folkkäre trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson.

Han har inspirerat många med sitt trädgårdsarbete och floristhantverk på den vackra gården Eklaholm på Österlen i Skåne. Utöver sin passion för trädgårdar, blommor och andra vackra ting har Karl Fredrik även ett stort intresse för goda drycker, bland annat har han tagit fram personliga favoritviner, både prosecco och ekologisk cava.

Jag älskar att njuta av livet och det gör man bäst med vackra blommor, god mat och fluffiga bubblor i glaset tillsammans med vänner och familj. Det ska bli otroligt roligt att få komma till Salongen i Malmö och samtala med 1,6 & 2,6 miljonerklubbens trevliga medlemmar tillsammans med Lars Hector – och att dessutom få äta en bit mat på klassiska Savoy Hotell där både Piraten och Lenin har varit gäster…

Vi samlas kl. 18.00 och blir bjudna på Karl Fredriks välkomstdrink, Savoy öppnar upp sin matsal för oss kl. 18.30 och därefter startar kvällens program med en god varmrätt, kaffe och kaka. 

Karin Laserow är en folkkär antikdrottning och tv-personlighet, ursprungligen från Limhamn – med Sverige och New York som arbetsfält. Välkänd från bl a Tv 4:s “Bytt är Bytt”. Karin älskar det pompösa och dynamiska i livet – och ikväll får hon bokstavligen blomma ut tillsammans med Karl Fredrik. Det blir samtal om både blommor och bin samt om kvinnors hälsa och kärlek!

Lars Hector är Malmös och Skånes ledande eventarrangör och glädjespridare och har under många år varit en betydande aktör i Malmös nöjesliv. Idag är han aktiv inom den skånska politiken – där han är invald för Kd som kulturråd i region Skånes kulturnämnd. Hector är författare och är flitigt anlitad som föredragshållare – han arbetar även med välgörenhet.

Kvällen inleds med att 1,6 & 2,6 miljonerklubbens representanter i Malmö, Anne-Christine Arnebring och Lillemor Johnsson hälsar välkomna.

Dag: Måndag den 20 februari 

Tid: 18.00 – så länge vi orkar… 

Plats: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö 

Medlemspris 395 kr (övriga 450 kr)

Allt överskott gå till Kvinnor & Hälsa, föreningens 90-konto!

EVENEMANGET ÄR NU FULLBOKAT!