Salong i Malmö

Lill Lindfors, Andreas Weise och Lars Hector på Savoy!

Premiär för våra nya Salonger i Malmö med Lars Hector som salongsvärd.

1.6 & 2,6 miljonerklubben bjuder in till Salong i Malmö 26 september.

Vi träffas på det anrika Elite Hotel Savoy i deras vackra matsal där Lars Hector kommer att intervjua intressanta och aktuella gäster. Först ut är vår underbara ambassadör Lill Lindfors som just nu är högaktuell på Malmöoperan som Änkekejsarinnan i Anastasia. Dessutom får vi möta ännu en av uppsättningens stjärnor, sångfenomenet Andreas Weise.

Vi samlas kl. 18.00 och blir bjudna på välkomstdrink, sätter oss till bords kl. 18.30 och därefter startar kvällens program kl. 19.30.

Under kvällen avnjuter vi en varmrätt på fisk med efterföljande kaffe och kaka.

Dag: måndag den 26 september

Tid 18.00 – så länge vi orkar…

Plats Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

Medlemspris 350 kr

Övriga 400 kr

Aktiviteten är nu fullbokad!

Lars Hector
Bilden visar Lill Lindfors
Lill Lindfors
Bilden visar Andrea Weise
Andreas Weise

Lars Hector

Lars Hector är Malmös och Skånes ledande professionella festfixare, arrangör och glädjespridare. Hector sätter guldkant på varje evenemang för att skapa unika och oförglömliga stunder.

Lill Lindfors

Lill Lindfors är sångerska, komiker, skådespelerska, programledare, och en av Sveriges mest folkkära artister med en gedigen karriär från sin scendebut på Hamburger Börs 1959, genom ett artistliv med shower och revyer, musikaler och melodifestivaler. 1997 belönades hon med H. M. Konungens medalj av 8:e storleken. Syns ofta i TV i bl a Så mycket bättre och Allsång på Skansen.

Andreas Weise

Andreas Weise är en spännande artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Han kallas ofta för Sveriges Michael Bublé. Han har en fantastisk röst kombinerat med ett stort sinne för humor som älskas av både unga och gamla.

Sång och musik med Lill Lindfors från Woman in Red

Vi bjuder på en musikalisk uppvärmning inför vår Salong i Malmö. Lill Lindfors framförde tre melodier i samband med Woman in Red tidigare i år.

Tack till kvällens sponsor Berntson Brands