Seminarium om sömn och sparande!

Jessica Malmfors
Charlotta Faxén
John Axelsson

I samarbete med Lannebo fonder bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till en kväll om vikten av kvinnligt sparande. Har du ett eget kapital om något oförutsett händer? Men du får också möta professor Kerstin Brismar och professor John Axelsson som hjälper dig att sova bättre. Dessutom uppträder internationella storstjärnan Meja.

Den 23 maj möts vi på Helio, Grev Turegatan 30 i Stockholm City.

Med start kl 17.30 får vi en inspirerande och lärande kväll där du får veta mer om hur Lannebo fonder tänker kring sparande. Som kvinna kan det vara extra viktigt att ha en buffert om något oväntat händer, till exempel en skilsmässa. Att ha ett självständigt sparande kan vara livsviktigt.

Från Lannebo kommer Jessica Malmfors och Charlotta Faxén.

Under kvällen svarar också professor Kerstin Brismar och professor John Axelsson på våra vanligaste frågor om sömn. Sömnproblem och sömnbrist är vanligt. Hur påverkar det vår hälsa och hur ska vi sova bättre?

Meja Kullersten uppträder och vi bjuder på en lättare förtäring i början av kvällen.

Våra gäster:

Jessica Malmfors är VD för Lannebo, och kommer närmast från Nordea Investment Management där hon arbetade som VD. Dessförinnan drev hon ett eget konsultbolag , men har även arbetat som VD för Skandia Fonder. Jessica har en jur kand från Uppsala universitet.

Charlotta Faxén är fondförvaltare och kommer att ge en marknadsuppdatering med fokus på konjunkturen och börsen. Charlotta förvaltar fonderna Lannebo Mixfond, Lannebo Mixfond Offensiv, Lannebo Norden Hållbar och Lannebo Sverige Hållbar och är utbildad civilekonom.

Kerstin Brismar är senior professor i endokrinologi och diabetesforskning vid Karolinska Institutet, och en av våra mest profilerade forskare när det gäller livsstilssjukdomar och att leva länge. Hon är också medlem i 1,6 miljonerklubbens medicinska expertråd.

John Axelsson är professor och sömnforskare. Han har lång erfarenhet som lärare, docent och forskargruppsledare vid Karolinska Institutet men driver idag huvuddelen av sin forskning vid Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet, där han är ansvarig för ett nybyggt sömnforskningslabb.

Meja startade Legacy Of Sound, och ligger bland annat bakom hiten ”It’s All About the Money” som spelats på radiostationer över hela världen. Hon har också gjort en duett med Ricky Martin, ”Private Emotion”.

Kerstin Brismar
Meja
Alexandra Charles

När: 23 maj kl 17.30

Var: Helio, Grev Turegatan 30, Stockholm

Medlemspris 200 kr (övriga 250 kr)

BOKNINGEN ÄR NU STÄNGD.

Enklare förtäring och dryck ingår.

Sista anmälningsdag 16 maj