Välkommen till “Time to Sparkle”- en talkshow för alla dina sinnen!

Elisabeth Vennersten
Helena Cewers
Tina Hagelin
Isabell Rydberg

17 april kl 18.00 på Savoy i Malmö bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in dig till en resa om lust - från utsidan till insidan.

Det blir en inspirerande kväll om hur tankar och beteenden samverkar och om hur du kan påverka din lust och få den att blomma. Dessutom bjuds du på hemligheterna bakom bästa looken med make-up och styling och en live ”gör-om mig”. 

Allt detta till ett ackompanjemang av bästa musiken. 

En underhållande kväll utlovas med fantastiska och kärleksfulla gäster som bjuder på sin klokskap och berättar om lust utifrån sitt expertområde.  

Mademoiselle Carousel

Medverkande:  

Elisabeth Vennersten är kvällens moderator och ger oss bakgrunden till vår lust och sambandet mellan våra tankar, känslor och beteenden. Elisabeth arbetar sedan 30 år som föreläsare inom vård och hälsa och är även verksam som psykoterapeut och bedriver privatmottagning i Malmö. 

Helena Cewers är barnmorska och klinisk sexolog med över 50 års erfarenhet med att arbeta inom kvinnohälsa. Hon förklarar utifrån sin stora erfarenhet vår lust och hur vi kan hitta tillbaka till den. Helena driver sexologmottagning i Malmö och är en uppskattad föreläsare inom sex och lust, samt författare till boken ”Lust till att ha lust-sex, lust och relationer.” 

Tina Hagelin är grundare av Pistill, årets butik i Sverige 2021, och samtalar om kvinnlig sinnlighet och vikten av att känna njutning till sig själv. Tina har under 18 års tid guidat och hjälpt tusentals människor att hitta tillbaka till lusten och det sexuella välbefinnandet. Hon har även skapat Aleah Care, som utvecklar rehabiliterande produkter för kvinnors underlivshälsa. Tina är  också ambassadör för 1,6 & 2,6-miljonerklubben. 

Isabell Rydberg är mode- och skönhetsinspiratör och har en lång erfarenhet inom frisör- och modellvärlden. Hon gästar oss med 1-2 kvinnor som hon gör en ”gör-om-mig live” med under kvällen. Isabell är expert på att inspirera och hjälpa kvinnor till att våga förändra och tänka nytt utifrån livsstil, klädsel och utseende. Isabell är dessutom influencer för just kvinnor 40 + . 

Mademoiselle Carousel är kvällens DJ och  mycket uppskattad med sin ”Disco De Lux”. Med sin kärlek till musiken förmedlar hon en härlig stämning med sin alltid lika glittriga och personliga utstrålning.  

Dag: Måndag den 17 april

Tid: 18.00

Plats: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö 

Medlemspris 375 kr (övriga 425 kr) Det ingår en mingeltallrik + 1 glas vin/öl

Alla gäster får också lyxiga gåvor:

  • Lustfylld present från Boutique Pistill
  • Goodie-bag från Clarins Official

Under kvällen lottar vi också ut 3 lustfyllda priser och ger rabatt på 20 procent på Pistills produkter.

Allt överskott går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, 90-konto.

BOKNINGEN ÄR NU STÄNGD!