Webbinar om sömn och sparande!

Jessica Malmfors
Charlotta Faxén
John Axelsson

Vi sänder vårt mycket uppskattade seminarium om sömn och sparade som ett webbinar 19 juni. Obs! Nytt datum!

Ta del av ett inspirerande och lärande webbinar där du får veta mer om hur Lannebo fonder tänker kring sparande. Som kvinna kan det vara extra viktigt att ha en buffert om något oväntat händer, till exempel en skilsmässa. Att ha ett självständigt sparande kan vara livsviktigt.

Från Lannebo presenterar Jessica Malmfors och Charlotta Faxén de pratar om vikten av kvinnligt sparande och hur du ger ditt kapital de bästa förutsättningarna för att växa. Professor Kerstin Brismar och professor John Axelsson på våra vanligaste frågor om sömn. Sömnproblem och sömnbrist är vanligt. Hur påverkar det vår hälsa och hur ska vi sova bättre? Meja Kullersten uppträder.

Medverkande:

Jessica Malmfors är VD för Lannebo, och kommer närmast från Nordea Investment Management där hon arbetade som VD. Dessförinnan drev hon ett eget konsultbolag , men har även arbetat som VD för Skandia Fonder. Jessica har en jur kand från Uppsala universitet.

Charlotta Faxén är fondförvaltare. Charlotta förvaltar fonderna Lannebo Mixfond, Lannebo Mixfond Offensiv, Lannebo Norden Hållbar och Lannebo Sverige Hållbar och är utbildad civilekonom.

Kerstin Brismar är senior professor i endokrinologi och diabetesforskning vid Karolinska Institutet, och en av våra mest profilerade forskare när det gäller livsstilssjukdomar och att leva länge. Hon är också medlem i 1,6 miljonerklubbens medicinska expertråd.

John Axelsson är professor och sömnforskare. Han har lång erfarenhet som lärare, docent och forskargruppsledare vid Karolinska Institutet men driver idag huvuddelen av sin forskning vid Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet, där han är ansvarig för ett nybyggt sömnforskningslabb.

Meja startade Legacy Of Sound, och ligger bland annat bakom hiten ”It’s All About the Money” som spelats på radiostationer över hela världen. Hon har också gjort en duett med Ricky Martin, ”Private Emotion”.

Seminariet genomförs och filmas i Stockholm den 23 maj. Du får därmed möjlighet att se evenemanget i efterhand!

Kerstin Brismar
Meja
Alexandra Charles

När: Måndag 19 juni 18.30

Var: I din mobil, surfplatta eller dator

Medlemspris 40 kr (övriga 100 kr)

Obs! Detta är inte en livesändning. Chatten är ej öppen.

BOKNINGEN ÄR NU STÄNGD.