Woman in Red Göteborg

Corrine Pedroletti
Gunnar Brandrup-Wognsen
Elsa Lundin
Therese Brusberg

En kväll med hjärtat i fokus!

Inspiration, information och mycket glädje blir det när 1,6 & 2,6 miljonerklubben bjuder in till Woman in Red i Göteborg. 19 mars möts vi på Radisson Blu Scandinavia för att sprida kunskap och stödja forskningen på kvinnohjärtat.

Kvällens föreläsningar:

Tillsammans för en god kvinnohälsa i ett jämlikt samhälle.”

Corinne Pedroletti är överläkare i gynekologi och obstetrik och verksamhetschef för kvinnosjukvården på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Corinne kommer att berätta om erfarenheter från sitt yrkesliv, men även om arbetet med den nationella och regionala kunskapsstyrningen för allas rätt till jämlik och kunskapsbaserad vård.

”Kan man påverka sin hjärthälsa?”

Gunnar Brandrup-Wognsen är docent i thoraxkirurgi vid Göteborgs Universitet och har publicerat mer än 50 vetenskapliga artiklar. Gunnar driver idag en klinik med inriktning på bland annat förebyggande hjärthälsa och kommer att berätta hur du kan påverka din hjärthälsa genom att identifiera riskfaktorer samt förändra din livsstil.

”Elsa drabbades av 39 hjärtstopp!”

Elsa Lundins liv förändrades för alltid 2013. Hon drabbades under en period av inte mindre än 39 hjärtstopp. Men efter omfattande operationer och sex år av rehab är Elsa idag i stort sett återställd och lever med en implanterbar defibrillator (ICD) inopererad i kroppen. Den lilla apparaten har räddat Elsas liv över 40 gånger.

Göteborg 400 år”

Therese Brusberg arbetar på Göteborg & Co som chef för Göteborgs 400-årsjubileum. Hon brinner för att tillsammans med många engagerade aktörer göra Göteborg till en ännu bättre stad och destination. Therese kommer att berätta om allt spännande som vi kommer att få uppleva under jubileumsåret.

Kvällens underhållning:

Babs & the babes består av det äkta paret Barbro Petersen och Lasse Nilsson. Barbro skriver text och musik och Lasse är medproducent. I februari släpps nya singeln ”Give me a reason”. Babs & the Babes har nu lyssnare i 64 länder.

Stephanie Sköld är en svensk-tropisk house & popartist från Göteborg, som både sjunger egen musik och andras. En ny singel , ”You will be okay”, släpps i början av februari.

Övrigt:

Nils Torring, hotellets Director of sales & marketing, kommer under kvällen berätta om vårt partnerskap.

Vårlig modevisning med kläder från härliga Venti Nove

Babs and the babes
Stephanie Sköld
Frida Zetterström, konferencier
Åsa Lövgen Janson, Ambassadör 1,6 miljonerklubben
Bilden visar Helena Gunnarsson
Helena Gunnarsson, Ambassadör 2,6 miljonerklubben

Tid: Söndagen den 19 mars , klockan 17.00-21.00

Program:
17.00 mingla bland utställare i Atrium bar & restaurang
17.30 mat och ett glas vin
18.00 föreläsningar & underhållning
19.00 Paus (kaffe & choklad serveras efter pausen).
20.30 Musikalisk avslutning

Pris: 395 kronor för medlemmar, 450 kronor övriga. 

Lotteri med fantastiska priser. (Lotterna köper du under kvällen till förmån för Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa)

Middagen serveras i bankettsalen “Västerhavet”. Det blir en kall tallrik med mat inspirerad av västkusten, speciellt framtagen av Atrium Bar & Restaurants köksmästare.

Hjärtligt välkomna!

Åsa & Helena, 1,6 & 2,6 miljonerklubben