Nytt samarbete med Doktorn.com

DOKTORN.COM (www.doktorn.com) och 1,6 miljonerklubben har inlett ett samarbete som går ut på att i större utsträckning tillsammans arbeta för att kommunicera och lyfta upp frågor som rör kvinnors hälsa, kroppsligt som själsligt.

Genom sin unika ställning inom kommunikation som rör medicin, hälsa och välbefinnande erbjuder DOKTORN.COM 1,6 miljonerklubben en möjlighet att nå ut till många fler med sitt budskap. 1,6 miljonerklubben å sin sida har möjlighet att ge sina medlemmar en direkt länk till kunskap inom just hälsoområdet. Tillsammans kompletterar DOKTORN.COM och 1,6 miljonerklubben varandra och förhoppningen är att verkligen sätta kvinnans hälsa på dagordning i väntrum, på sjukhus, i beslutsfattande grupper och ända upp i regeringen.

”Att kunna samarbeta med en sån eldsjäl som Alexandra Charles är en unik möjlighet att bredda sig och utveckla vår filosofi som är att vara så heltäckande inom hälsokommunikation som vi bara kan. Den unika expertis och kunskap som 1,6 miljonerklubben besitter ger oss insikt i hur vi kan förbättra inte bara vårt eget arbete utan även andras arbete inom hälsa, medicin och välbefinnande”, säger Johan Bloom, vd för DOKTORN.COM

Genom att använda de kommunikationskanaler som DOKTORN.COM har får 1,6 miljonerklubben nya möjligheter att uppmärksamma medlemmar såväl som icke-medlemmar på sitt arbete, kommunicera kunskap om verksamheten samt ingå samarbeten inom olika temaområden. Samarbetet kommer i ett grundläggande skede bestå av distribution av kunskapsbroschyrer, informationsfilm samt webbrelaterat material.

För mer information

Johan Bloom
vd DOKTORN.COM Erlandsson&Bloom AB
073-3648490
j.bloom@doktorn.com

Alexandra Charles
grundare och ordförande 1,6 miljonerklubben & 2,6 miljonerklubben
070-8280911
alexandra@1.6miljonerklubben.com

1,6 miljonerklubben

1,6 miljonerklubben grundades 1998 av Alexandra Charles. Tillsammans med systerklubben 2,6 miljonerklubben arbetar man för att lyfta upp frågor kring kvinnors hälsa på dagordningen och samtidigt skapa ett heltäckande nätverk för kvinnor i Sverige. 1,6 miljonerklubben är för kvinnor 45 plus och 2,6 miljonerklubben för kvinnor 25 plus – båda organisationerna är ideella och även män är välkomna som medlemmar. 1,6 miljonerklubben har även en insamlingsstiftelse, Kvinnor & Hälsa, där pengarna går till forskning på kvinnors hälsofenomen och problem. Plusgiro: 900152-0 Bankgiro: 900-1520

DOKTORN.COM

DOKTORN.COM är en del av Erlandsson & Bloom AB som i över 10 år har levererat kunskap till Sveriges befolkning genom egna kommunikationskanaler. I dag erbjuder DOKTORN.COM marknadens mest kompletta hälsoinformationsplattform med TV, PRINT, EVENT och WEBB som huvudsakliga medier.