Vilken succé vårt Kalenderparty blev!

Det vimlade av folk i Kungsträdgården, där vi i söndags, den tredje advent, hade Kalenderparty med signering på galleriet So Stockholm. Lill-Babs, Barbro Svensson, Christina Schollin, Kerstin Sandels, Ettan Bratt, Marie Mian, jag själv och så sist men inte minst Lill Lindfors var där bland många, många gäster! Alla som kom ville köpa en signerad kalender. Många köpte flera stycken, till julklappar och presenter. Som många sa; ”Den här varar ju hela året, en blomma vissnar…”

Fortsätt att köpa vår kalender, behållningen går till Stiftelsen Kvinnor & Hälsa och till forskning på kvinnors olika sjukdomar, t ex kvinnohjärtat, osteoporos, diabetes och bröstcancer. Du kan hitta Kalandern i bokhandeln eller på nätet genom oss. Kalendern är så bra att ta med sig när man går på middag! Eller att ge i julklapp! Hela landet är ju med i år genom våra kontaktkvinnor från de olika städerna.

Nu lackar det mot jul och nytt år. Dags att betala medlemsavgiften. En liten summa där du SAMTIDIGT som du stöder allt kring kvinnors hälsa också får otroligt många upplevelser, kunskap, vänner och möjligheter att delta i kul evenemang som Kalenderpartyt. Se så trevligt det var.


Här syns även i rutig halsduk konstnären Ardy Strüwer


Lill-Babs kom ända från Västerås


Christina Schollin skrev många autografer


Kerstin Sandels