Svenska Kalenderflickorna 2012

Sedan 2005 ger vi ut Svenska kalenderflickorna, en fotokalender där några av våra främsta fotografer och formgivare porträtterar starka kvinnor på ett sätt som vi inte är vana att se dem.

Färgstarka kvinnor
2012 års upplaga är inget undantag då det är landets meste och bäste flickfotograf Bingo Rimér som har stått bakom kameran. I år hittar vi en lika färgstark som framgångsrik skara kvinnor: Nyamko Sabuni, Zinat Pirzadeh, Lill Lindfors, Eva Funck, Tina Thörner, Bea Szenfeld, Mai-Lis Hellénius, Jessica Andersson, Katerina Janouch, Vocalettes, Susanne Delastacia, Mari Jungstedt, Viktoria Helgesson, Kjerstin Dellert och Alexandra Charles.

Motion och hälsa
Svenska Kalenderflickorna 2012 har temat motion och hälsa och finns att köpa i bokhandeln och inom kort även här på vår hemsida.

Beställ kalendern via oss
Det går också bra att köpa kalendern genom att sätta in 145 kr (priset inkluderar frakt) på PG 120 89 08-2. Glöm inte att på inbetalningen skriva ”Kalender” samt ange namn och adress dit kalendern ska skickas.

 

Allt överskott av försäljningsintäkterna går oavkortat till Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa som samlar in pengar till förmån för vetenskaplig forskning som är betydelsefull och livsviktig för kvinnor. Insamlingsstiftelsens 90-konto är en garanti och trygghet för givaren.

 

 

Se Alexandra Charles och Bingo Rimér berätta om kalendern i TV4:s Nyhetsmorgon.

Läs även DN:s artikel om kalendern.