Bilder från Go Red Sundsvall

220 glada damer och 1 herre tyckte att trivas. 35 (inkl. föreläsare) gjorde allt för att det skall bli en minnesvärd kväll – och det blev det. Det var en givande och lyckad kväll och jag tror att alla som var där tog goda råd, glädje och skratt med sig hem.
 
Våran Landshövding Bo Källstrand invigde kvällen med ett varmt tal om vårt arbete och att det krävs fortfarende en stor insats att jämnställheten nås på alla områden.

Företagsläkaren Margareta Brodin föreläste på ett sätt att alla kände sig tilltalad och jag är övertygad om att många efteråt kommer och ändra sin livsstil.

Genom Maria Björks föreläsning om Mindfulness och hur vi kan bryta gamla mönster fick dom ytterliga hjälp med på vägen.
 
Efter pausen kunde vi hälsa Anita Strandell välkommen. Ett underbart och omtyckt framträdande med mycket värme, sensualität och glimten i ögat. Kvällen fortsatte med modevisningen. Kända kvinnor från Sundsvall  visade kläder från Fanny och Marinas och Sveriges bästa underklädsbutik 2009 Sköna Under fick damernas hjärta att slå en aning högre.

Våran konferencier var Maxette Olsson från Stockholm. En creolsk kvinna med en enorm charm och varmt hjärta som bodde efter sin flyttning till Sverige några år i Sundsvall. Hon förtrollade publiken, bjöd på sig själv och Våningen var fylld med mycket skratt.

Avslutningen blev finalen i röda aftonklänningar från Eleganten.

Efteråt var vinstutdelningen i vårt Hjärtlotteri och 25 glada vinnare fick vinster med ett värde från ca. 9500kr.

Det var en givande och lyckad kväll och jag tror att alla som var där tog goda råd, glädje och skratt med sig hem. Tack alla underbara kvinnor som hjälpte till att det blev en oförglömlig kväll.


Anita Strandell


Gerda tackar företagsläkare Margareta Brodin


Maxette, Anita Strandell och Bo Källstrand


Maria Björk och Maxette Olsson


Gerda tackar landshövding Bo Källstrand t.v., Maxette t.h.


Final, modevisning i rött