Wellnessritualer

Vår wellnessexpert och ambassadör Annette Lefterow har tagit fram och utvecklat enkla men effektiva övningar som ger en skön start på dagen. En wellnessritual består av olika övningar så som meditation, yoga, pilates, egenmassage för ansikte, huvud och skalp samt även reflektioner och wellnessdikter. Varje ritual är ca 30 minuter lång.  

Spela video om Bilden visar en wellnessritual
Spela video om Bilden visar en wellnessritual

Vi tonar in till den nya dagen med reflektioner och en wellnessdikt. Därefter blir det ett Yogalates pass som du kan göra i sängen eller på din yogamatta. Morgonwellness avslutas med en ansiktsmassage. Wellnessritualen är 30 minuter.

Vi tonar in till den nya dagen med reflektioner, meditation och en wellnessdikt. Därefter blir det en wellnessritual med övningar och egenmassage för huvud och nacke. Morgonwellness avslutas med ett Yogalates pass på 15 minuter. Wellnessritualen är 38 minuter.

Spela video om Bilden visar Wellnessritual 3
Spela video om Bilden visar Wellnessritual 4

Vi tonar in till den nya dagen med reflektioner och en meditation. Därefter blir det egenmassage för ansikte och hårbotten. Avslutningsvis kör vi två korta mikroträningspass,  Valkyriaträning och Yogallet (yoga och balett). Wellnessritualen är 30 minuter.

Vi tonar in till den nya dagen med en morgonmeditation. Därefter blir det lite reflektioner kring den nya dagen. Vi avslutar med ett yogapass inspirerat av Ayurveda, Pittayoga (balansyoga). Wellnessritualen är 40 minuter.