Välkommen till specialvisning i Linköpings Slotts- och Domkyrkomuseum

Följ med på en specialvisning av utställningen:  Från skiss till verk 

En Konstnärlig utsmyckning i Linköpings domkyrka, i Linköpings Slotts- och Domkyrkomuseum.  

       

                                                        Christel Storm

Här visas skisser och modeller till domkyrkans förskönande med verk av Sveriges mest kända konstnärer som Charlotte Gyllenhammar, Bertil Wallien, Kerstin Barup m fl.

Museichef Christel Storm berättar om en av Sveriges största nu pågående konstutsmyckningar med inköp av konstverk genom Stiftelsen Professor B Risbergs donationsfond.

Vad blev utfört och vilka skissförslag stannade på planeringsstadiet? Kom och upptäck domkyrkans vackra konst som ni aldrig sett den förut.

Vi startar kl 18.00 med mingel med bubbel och tilltugg i Karl IXs sal. Wivi-Ann Heurlin-Krantz, ambassadör för 1,6miljonerklubben berättar lite kort om vad som är på gång i föreningen. Därefter fortsätter vi med visningen.

Varmt välkommen!

När:Onsdagen den 10 oktober kl 18.00 till 20.00
Plats:Linköpings Slotts-och Domkyrkomuseum, Borggården Linköping
Pris:125 kr för medlemmar och 175 kr för icke medlemmar
Övrigt:Priset inkulderar: entréeavgift, visning och bubbel med tilltugg

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hälsa för kroppen och knoppen!: Efter en härlig och skön sommar som kanske har gjort oss lite latare på grund av värmen, behöver vi alla sätta igång med upplyftande och rolig motion för kroppen och knoppen igen. Jag tränar o... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika