Höstseminarium i Karlstad 22 oktober

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en kväll i Karlstad med magen i fokus!

Den 22 oktober kommer Sofia Antonsson,IBS-expert, författare och TV profil, till Elite Stadshotell i Karlstad. Sofia har introducerat kostbehandlingen Fodmap för känsliga magar i Sverige. Hon kommer att inspirera oss om hälsotrender exempelvis gluten och tarmbakterier samt att få magen i balans med hjälp av rätt kost, andning och stresshantering i vardagslivet.

Alexandra presenterar vår nya bok ”Kvinnor och hälsa – så mycket bättre” som är skriven av ett 20-tal medicinska experter. En imponerande och lättillgänglig liten uppslagsbok där experter delar med sig av sina djupa och väl dokumenterade kunskaper om kvinnors hälsa.  

Anmäl dig här!

     

                  

             Sofia Antonsson            Alexandra Charles

PROGRAM: 

18.00   Incheckning

Alexandra Charles, presenterar 1,6 & 2,6 miljonerklubben och den nylanserade jubileumsboken ”Kvinnor och Hälsa – så mycket bättre”.

Sofia Antonsson, leg.dietist, IBS-expert, författare, TV profil ”Hälsotrender och hur du får en maga i balans med hjälp av kost, andning och stresshantering i vardagslivet.

21.00 Avslut

När:den 22 oktober, kl 18.00 - 21.00
Plats:Elite Stadshotell, Kungsgatan 22, Karlstad
Pris:190 kr medlem, 225 icke medlem
Övrigt:I priset ingår paj, sallad, dryck kaka till kaffe. Anmälan är bindande.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Sommaren närmar sig: Vid en festlig, traditionsenlig ceremoni på Skansen den 6 juni, på Sveriges Nationaldag, fick 1,6 & 2,6 miljonerklubben motta en fana från Hans Majestät Kung Carl XVI Gustafs hand. Vi är förstås... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
MylanHemfridArcameaBioGaiaGedeon RichterPfizer ABiZafeAmgen ABBayerSaxå BrukVinkällaren GrappeCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMatkomfortStar for life i Sydafrika