Hälsodag i Örebro

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Träna dig stark

Den 19 januari arrangerar 1,6 & 2,6 miljonerklubben en hälsodag för seniorer på Friskis & Svettis.

Medicine doktor Britta Wåhlin Larsson berättar mer om E-hälsa. Alla besökare får testa cirkelträning med fokus på muskler, styrka och balans. Det blir dans soft för kondition och koordination. Introduktion i mjukare Indoor walking som är konditionsträning för dig som vill träna med behaglig puls.

       

            Britta Wåhlin Larsson

Anmäl dig här senast den 17 januari!

Biljetter finns även hos Törnqvist hattar, Engelbrektsgatan 6, Örebro. Endast kontantbetalning hos Törnqvist.

Program

10.00  Välkomna

10.15-11.00  Träna dig stark hela livet med Britta Wåhlin Larsson.

PhD(medicine doktor) i Idrottsfysiologi. Arbetar idag som projektledare och utvecklar E-hälsa inom landstinget i Dalarna.

Friskis&Svettis ledare sedan 20 år.

11.00  Vi testar  träning - välj ett alternativ

Seniorklubben - Cirkelträning i 11 stationer med fokus på muskler och styrka, men också balans. Seniorklubben är för dig som känner att annan träning på Friskis är för tuff. Här får du riktig träning, men aktiviteterna är mjuka, snälla och enkla att anpassa efter din förmåga. 

Dans soft har ett skönt ostressat tempo och lite enklare steg i koreografin, utan att på något sätt tappa känslan och attityden i dansen. På det här danspasset möter du olika uttryck och dansstilar. På Dans soft tränar du kondition och koordination, utan att riktigt tänka på det. Du behöver inte ha dans- eller träningsvana. 

Indoor walking soft är konditionsträning för dig som vill träna med behaglig puls. Perfekt för dig som vill komma igång med träningen. Du tränar Indoor Walking,IW, på en crosstrainer/walker. Rörelsemönstret liknar jogging och skidåkning. Hela kroppen engageras. IW är skonsamt för knäna. Musiken ger inspiration och vägledning och ledaren guidar dig genom passet.

12.00   Återsamling runt en smoothie för sammanfattning

            Lotteri med spännande vinster.

Ca 12.30 Avslut.

Ta gärna med kontanter till lotteriet.

VÄLKOMMEN

  

 

När:19 januari, kl 10.00 - ca 12.30
Plats:Friskis & Svettis City, Fredsgatan 25, Örebro
Pris:Medlemmar 50 kr, övriga 75 kr
Övrigt: I priset ingår en smoothie. Anmälan är bindande

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Sommaren närmar sig: Vid en festlig, traditionsenlig ceremoni på Skansen den 6 juni, på Sveriges Nationaldag, fick 1,6 & 2,6 miljonerklubben motta en fana från Hans Majestät Kung Carl XVI Gustafs hand. Vi är förstås... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
MylanHemfridArcameaBioGaiaGedeon RichterPfizer ABiZafeAmgen ABBayerSaxå BrukVinkällaren GrappeCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMatkomfortStar for life i Sydafrika