Exklusiv förhandsvisning av filmen Kungen av Atlantis

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

 

 

 

Kungen av Atlantis är en självupplevd berättelse full av absurd humor, starka känslor och mycket kärlek om en pappa som tror han är kung och en son som försöker hålla honom på jorden. Filmen baseras på Simon Settergrens egen erfarenhet av att växa upp med en pappa som har schizofreni. Filmen är 95 min lång.

Efter filmen är du välkommen att stanna kvar och lyssna på en intervju med skådespelaren, manusförfattaren och producenten Simon Settergren.

Anmäl dig här!  

OBS! Erbjudandet gäller dig som är medlem i Psykiatrifonden och/eller 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ingen biljett kommer att skickas ut. Vi tar emot med namnlista vid entrén till Filmhuset. Tänk på att meddela om du får förhinder så att en annan medlem kan få din plats.

Denna exklusiva förhandsvisning är en gåva till dig som medlem – men tänk gärna på forskningen för psykisk hälsa. Märk din gåva med ”Kungen av Atlantis.

Tack för din gåva!

 

Psykiatrifonden, swish: 123 900 7501

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, swish: 123 900 1520

Märk din gåva med ”Kungen av Atlantis”

 

       

 

 

När:25 februari kl 19.00. Entrén till Filmhuset öppnar kl 18.30
Plats:På Filmhuset, Borgvägen 1-3, Gärdet, Stockholm
Pris:Fri entré Men skänk gärna en gåva. Stöd forskningen för psykisk hälsa.
Övrigt:Begränsat antal platser, först till kvarn. Ingen biljett namnlista i entrén

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

STAN SJUDER AV LIV: Jag njuter av stadslivet under sensommaren när de flesta är tillbaka i staden efter semestrarna och det sjuder av liv igen. Nu är det kulturfestivaler, konserter och fullt med aktiviteter i hela... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89