Exklusiv förhandsvisning av filmen Kungen av Atlantis

 

 

 

Kungen av Atlantis är en självupplevd berättelse full av absurd humor, starka känslor och mycket kärlek om en pappa som tror han är kung och en son som försöker hålla honom på jorden. Filmen baseras på Simon Settergrens egen erfarenhet av att växa upp med en pappa som har schizofreni. Filmen är 95 min lång.

Efter filmen är du välkommen att stanna kvar och lyssna på en intervju med filmens regissör Simon Settergren.

Anmäl dig här!  

OBS! Erbjudandet gäller dig som är medlem i Psykiatrifonden och/eller 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ingen biljett kommer att skickas ut. Vi tar emot med namnlista vid entrén till Filmhuset. Tänk på att meddela om du får förhinder så att en annan medlem kan få din plats.

Denna exklusiva förhandsvisning är en gåva till dig som medlem – men tänk gärna på forskningen för psykisk hälsa. Märk din gåva med ”Kungen av Atlantis.

Tack för din gåva!

 

Psykiatrifonden, swish: 123 900 7501

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, swish: 123 900 1520

Märk din gåva med ”Kungen av Atlantis”

 

       

 

 

När:25 februari kl 19.00. Entrén till Filmhuset öppnar kl 18.30
Plats:På Filmhuset, Borgvägen 1-3, Gärdet, Stockholm
Pris:Fri entré Men skänk gärna en gåva. Stöd forskningen för psykisk hälsa.
Övrigt:Begränsat antal platser, först till kvarn. Ingen biljett namnlista i entrén

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

: #ALLA KÄNNER NÅGON Psykisk ohälsa kan ha många olika ansikten -  stress, utbrändhet, ångest, depression.Tillsammans med Psykiatrifonden vill vi uppmärksamma psykisk hälsa. Vi hade nyligen ett my... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
ArcameaHemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika