Höstseminarium 2 sept i Linköping

Varmt välkommen till ett spännande höstseminarium med mycket aktuella ämnen.

Ca 500.000 svenskar lider av underfunktion i sköldkörteln. Här får du god information om sköldkörteln och dess funktion av  en av landets främsta experter, professor Lisa Juntti-Berggren, Karolinska Universitetssjukhuset.

Vägen till bättre hälsa och välbefinnande presenteras av Sveriges ledande expert inom wellness, Annette Lefterow.

Kvällen avslutas med modevisning

Anmäl dig här, sista anmälningsdatum 28 aug.

            

         Lisa Juntti-Berggren      Annette Lefterow    

Program

17.30-18.20    Registrering. Tillfälle att köpa lotter till förmån för Insamlingsstiftelsen Kvinnor och hälsa. Lyxräksmörgås med the eller kaffe.

18-20-18.30    Välkommen, 1,6 miljonerklubbens ambassadör Wivi-Ann Heurlin-Krantz

18.30-19.20    Störningar i sköldkörteln – tyvärr ett kvinnodominerat problem. Lisa Juntti-Berggren, professor och överläkare vid Endokrinkliniken vid Karolinska universitetssjukhuset. Sköldkörteln producerar hormon som har många olika funktioner och precis som med mycket här  i livet skall man ha lagom mycket för att må bra. I den här föreläsningen kommer det att tas upp hur sköldkörteln fungerar normalt och vad som händer när det blir störningar i funktionen.

19.20-19.30    Bensträckare. Dragning i lotteriet              

19.30-20.30    Allt om wellness och egenvård för ett friskare liv. Annette Lefterow, författare och pedagog inom hälsa och wellness

Ett föredrag om Lefterow-metoden som är en en livsstil som idag används av många kvinnor mitt i livet. Annette Lefterow presenterar sin hälsofilosofi som bygger på 8 vägar till hälsa och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. Du får enkla hälsotips och övningar att ta med dig hem och använda i din vardag. Livsbalans med egenvård för din fysiska, mentala och sociala hälsa. 

20.30-21.00    Modevisning BJ;s Mode  visar höstens mode till vardag och fest.

Tack för i kväll