Exklusiv förhandsvisning Knives out, Stockholm

Erbjudandet gäller för dig som är medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben. - FULLBOKAT

        

Den hyllade och flerfaldigt prisbelönta regissören Rian Johnson (Brick, Looper, The Last Jedi) hyllar deckardrottningen Agatha Christie i KNIVES OUT - ett roligt, modernt mordmysterium där alla är misstänkta.

När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey (Christopher Plummer) hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc (Daniel Craig). Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta,  tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

Med en stjärnspäckad cast  är KNIVES OUT ett smart och snyggt ”whodunnit”-mysterium som garanterat håller publiken på halster ända till slutet.

Anmäl dig här!

  

Biopremiär: 29 NOVEMBER 2019

Regi: Rian Johnson

I rollerna: Chris Evans, Ana de Armas, Daniel Craig, Michael Shannon, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell och Christopher Plummer. 

Länk till trailer: https://www.youtube.com/watch?v=DchjO68eEwU&t=81s

OBS! Erbjudandet gäller dig som är medlem (plus en vän) i 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ingen biljett kommer att skickas ut. Vi tar emot med namnlista vid entrén till Biografen. Tänk på att meddela om du får förhinder så att en annan medlem kan få din plats.

Denna exklusiva förhandsvisning är en gåva från Nordisk Film Sverige till dig som är medlem – men skänk gärna en gåva för kvinnors hälsa till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. Märk din gåva med ”Knives Out”.

Swish: 123 900 1520 

Tack för din gåva!   

           

När:27/11 2019, klockan 18.00, entrén öppnar 17.30.
Plats:Biograf Grand 2, Sveavägen 45
Pris:Fri entré
Övrigt: Erbjudandet gäller dig som är medlem plus en vän.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

HÖSTENS FÄRGKAVALKAD: Höstens färger är ljuvliga, tycker jag. Vi gick i bokskogen och det skimrade som av guld och orange. Ja, i mina ögon, som inte ser tydligt var det en fascinerande färgkavalkad.  Att ha ett... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89