Webinarium, 31 mars

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till ett intressant webinarium om din munhälsa!

Pga Coronaviruset ändrar vi detta seminarium, som skulle hållits  i Stockholm, till ett webinarium så alla kan vara med och delta.

DIN HÄLSA SITTER I MUNNEN

        

     Pamela Andersson        Björn Klinge                                       

           

         

    Maryam Pourmousa          Alexandra Charles

Anmäl dig här! Efter du anmält dig här kommer du inom ett par dagar få ett separat mail med en länk där du registrerar dig till webinariet för att kunna följa det online!


Alexandra Charles
leder ett samtal med kvällens gäster:


Professor Björn Klinge, övertandläkare, har tillsammans med journalisten Pamela Andersson skrivit boken ”Din hälsa sitter i munnen”, som svarar på frågor om sambandet mellan tandstatus och olika sjukdomar. De reder ut begreppen kring allt från karies till tandlossning. Du får även svar på om det är en bra idé att använda sköljmedel och huruvida fluor är farligt eller inte. Om vi lär oss sköta våra tänder rätt kan vi främja hälsan och hålla oss friskare

Maryam Pourmousa, specialist på tandlossning, berättar om behandling av tandlossning och behandling av inflammation kring implantat

När:31 mars, kl 18.30- ca 19.30
Plats:Online - i din mobil, iPad eller dator
Pris:75 kr för medlemmar och 95 kr för icke medlemmar.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Gå för hjärtat tillsammans med oss!: Kära medlemmar, Vilken märklig tid vi lever i! Mycket är tungt men annat är positivt. Vi vet att vi går igenom en historisk epok, som länge kommer att leva i folks medvetande. Idag... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520