9 juni Webinar konsert till minne av Jenny Lind 200 år

Operasångerskan Charlotta Huldt bjuder in till Jubileumskonsert vid Jenny Lind statyn på Djurgården den 9e juni (konserten 10e sänds inte live) kl 19 – ca 20, för att fira Jenny Linds 200-års jubileum!

         

Charlotta kommer att sjunga favoriter ur Jenny Linds repertoar samt ur programmet som Charlotta sjöng under turnén i USA som Jenny Lind-stipendiat. 

I samband med konserten ber vi dig tänka på Kvinnor & Hälsa, insamlingsstiftelsen med 90-konto. Alla bidrag oavsett storlek är mycket uppskattat. Du kan swicha din gåva till: 123 900 1520.

Läs gärna med på hemsidan www.kvinnorochhalsa.com

 

För att följa konserten live online registrera dig här!

Hur du deltar: När du registrerat dig får du ett separat mail med en länk som du loggar in med via din dator, surfplatta eller smartphone, när det är dags. OBS! Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland dina skräp/spammail.

 

Är du på plats i Stockholm är du välkommen att delta i utomhuskonserten, med rymligt utrymme för att vid behov hålla avstånd! Kom ihåg kläder efter väder och att ta med stol vid behov. Vi följer FHM rekommendationer och har max 50 personer i publiken.

Publiken blir även bjuden på kaffe/te och Jenny Lind-muffins!

Köp biljetter till 9e eller 10e juni genom att swisha 250 kr till 0703-19 49 11, eller PG: 165 2966-1.

Skriv namn, datum och e-mejladress för att få bekräftelse-mejl.

 

Plats: Jenny Lind-statyn, Mitt emot Skånska gruvan, Rosendalsvägen 14, Djurgården, Rosendalsvägen 14, Stockholm

Stort tack till Kungliga Djurgårdsförvaltningen!

Varmt välkomna!