Orbaden Spa & Resort 2 – 4 september

Orbaden Spa & Resort med Jussi Björling-festival

Nu bokar vi in en härlig sensommarhelg i underbara Orbaden, mitt i Hälsinglands hjärta. Orbaden har varit känt som en av de vackraste badorterna i Sverige i snart 100 år – här vid Ljusnans dalgång njuter vi av några magiska dagar.

Vi bor på det personliga och lyxiga hotellet Orbaden Spa & Resort och självklart har vi tillgång till den sköna spa-avdelningen under hela vistelsen.

Årets kvinna i besöksnäringen tilldelas Helene Åkerström Hartman, vd och ägare av Orbaden Spa & Resort i Vallsta. Hon får utmärkelsen bland annat för att ha utvecklat en internationell uppmärksammad resort genom att engagera och lyfta fram det lokala.

När: 2-4 september 2022

Fredag: Avresa kl. 09.30 med buss från Stockholm, upphämtning både i Uppsala och Gävle. Ankomst till hotellet vid 15-tiden, lunchstopp på vägen. Efter incheckning njuter vi av sköna spa-upplevelser, både inomhus och utomhus. Gemensam middag kl 19.00.                                            

Lördag: Frukost, spa för den som vill, kl. 14.00 åker vi buss till Strömsbruk – där Jussi Björlings far David var född. Vi anländer till tonerna av Ströms Bruksorkester och sedan följer sång och musik i Jussis anda.

Efter konserten bjuds vi på en italiensk buffé.

Söndag: Frukost, spa för den som vill. Avresa från Orbaden kl 11.30, vi anländer till Stockholm vid 15-tiden, och äter en lunch på vägen.

Pris: 5 700 kr per person ( i delat dubbelrum)

Pris: 6 250 kr ( i enkelrum )

Allt detta ingår:

  • Bussresa t o r Stockholm, Uppsala, Gävle – Orbaden
  • 2 övernattningar på Orbaden Hotel & SPA
  • 1 middag på hotellet
  • 2  frukostar
  • 1 konsert på Strömsbruk
  • 1 Italiensk middag (buffé) på Strömsbruk
  •  Tillgång till hotellets spa

Del i dubbelrum, klicka i för två pers (antal platser) och ange namnet på din vän i fältet för önskemål, när du gör er bokning. Ange också vilken stad ni önskar åka ifrån.

Ange vilken stad du vill åka ifrån i fältet för önskemål när du gör din bokning.

Begränsade platser – boka redan idag, sista anmälningsdatum 15 juni!

Väljer du att åka till Orbaden privat, kontakta Titti Kerr Axelsson på titti@1.6miljonerklubben.com, för pris utan bussresa.

Här kan du läsa mer om Orbaden Spa & Resor