Kicka igång nya året med hälsa, mod och livskraft!

OlleCarlsson_TrostHoppLivsmod_MINIATYR

I början av det nya året är vi ofta som mest motiverade att förändra våra liv. Det kan handla om nya goda vanor, om att bli piggare och gladare, eller kanske något så viktigt som att hitta nytt livsmod.

I samarbete med förlaget ”The Book Affair” ordnar 1,6 och 2,6miljonerklubben ett webbinar med några av förlagets starkaste profiler. 13 januari, kl 18.30, möter du tre aktuella författare som kommer att inspirera och guida dig till ett kanske både friskare och mer trösterikt liv:

Ulrika Davidsson är kostrådgivare och bästsäljande kokboksförfattare. Genom åren har hjälpt tusentals människor till en mer hälsosam livsstil genom sina onlinekurser. Hon är aktuell med nya boken “66 Day Challenge med medelhavsmat”  och kommer att peppa dig till nya goda varor genom disciplin, motivation och planering.

Medverkar gör även Diamantis Koukouvinos som efter en examen från naprapathögskolan i Stockholm flyttade till Shanghai för att gå en femårig utbildning till läkare i kinesisk medicin. Idag driver han sin egen klinik och hjälper patienter med allt från smärta till psykisk ohälsa. I den nya banbrytande hälsobibeln ”Nyckeln till din hälsa” guidar han dig till självläkning med avstamp inom kinesisk medicin, naprapati och funktionell medicin.

Tredje gäst är välkända prästen Olle Carlsson ställer viktiga frågor i sin nya bok ”Om tröst, hopp och livsmod”. Var finner man till exempel just hopp och livsmod när livet inte blir som man tänkt sig? Olle Carlsson förmedlar tankar om tröst till alla oss som brottas med känslor av sorg, oro, tvivel. Med Olles praktiska teologi, baserad på värme, gemenskap, medkänsla och tröst blir det så mycket lättare att vara medmänniska och att både våga trösta och be om tröst.

Webbinariet modereras av Anna Liljeberg. Du kan delta utan kostnad. Anmäl dig på www.1.6miljonerklubben.com eller på länken längre ner.

66 Day Challenge med medelhavsmat – Ulrika Davidsson

Nyckeln till din hälsa – självläkning med kinesisk medicin – Diamantis Koukouvinos

Om tröst, hopp och livsmod – Olle Carlsson

Webbinar

Var: Online – i din mobil, läsplatta eller dator
När: 2022-01-13 18:30
Kostnad: Kostnadsfritt för alla
Övrigt: Webbinariet är ca 1 tim långt.

Har du inte fått mail med webbinarlänken, leta gärna bland skräp/spammailen.
Anmälan