Lördagsnostalgi på Boulevardteatern

Nostalgi kan vara en underbar upplevelse. Det fick jag bekräftat i lördags då jag var kvällens gäst på Boulevardteatern på Söder här i Stockholm. Det var säsongsstart för deras ”Improvisatörer presenterar”, en live-version av Lasse Holmqvists gamla tv-succé ”Här är ditt liv”. Så glad jag blev över de vänner och 1.6 medlemmar som hittat dit!
Konceptet är så genialt, att vara nostalgisk inför publik men med skådisar som tar upp tråden och iscensätter det de fastnar för i berättelsen. Allt improviserat…
Man har bjudit in en hel rad med kända personer som gäster varje lördag hela våren; Hasse Alfredsson, Pia Johansson, Sissela Kyle och så lilla jag som intervjuades om min barndom, ungdom och sen efter paus vuxenlivet. Det var oerhört roligt! Jag skrattade så jag grät, flera gånger, men blev även rörd av gamla minnen som vällde upp. Marvin som intervjuade är jättesympatisk och skådespelarna som spelar upp valda scener ur det man berättar, humoristiska och lyhörda. Kvällen gick i raketfart och när Kronprinsen, Tina & Ike Turner, Björn Skifs, Sonny & Cher, Roger Moore, ja alla hade passerat revy så blev det ingen tid över för det jag sparat till sist. Efter föreställningen bjöds på kaffe och tårta, sedan gick några av oss vidare till baren och skålade för en lyckad kväll!

Jag och det fantastiska teamet på Boulevardteatern
Jag och det fantastiska teamet på Boulevardteatern. Roger Westberg, teaterchef, Calle Jacobsson, Sofia Czinkoczky och Gregor Bergman .

Denna veckan är det dags för 2.6 miljonerklubben, vår systerklubb för kvinnor 25-45 år, att se dagens ljus. På torsdag 12 februari är det releaseparty med nya Kärntruppen och alla ambassadörer och andra gäster. Annars arbetar vi för högtryck med Go Red-kampanjen om Kvinnohjärtat. På Internationella kvinnodagen, 8 mars, är det dags för fjärde året i rad!
Se websidan för våra intressanta och trevliga program i 13 städer, alla program avslutas med modevisningar i rött. Allt enligt den internationella Go Red kampanjen. Köp nålen med den lilla röda klänningen för 25 kr för att stödja forskningen på kvinnors hjärtsjukdomar.
Vill du vara med och sälja nålen? Beställ en ask om 50 stycken via oss.
Nu ska jag motionera till Kjerstin Dellerts nya DVD. Det är ju bara 15 min om dagen som behövs för att hålla sig i form. Det och hundpromenader gör att jag har en hygglig kondition.

Kommentarer