Bästa krogarna, för alla smaker

White Guide kom ut i går under stor pompa och stå i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm. Det är en restaurang- och hotellguide som delar ut priser i olika kategorier.
Arrangemanget var mycket festligt och proffsigt. Själv delade jag ut pris till ”Hjärtekrogen” som blev ”Proviant” vid Stureparken.
Carl-Jan Granqvist, vår styrelsemedlem, fick lämna över priset till Rising Star som är ”Rolfs Kök”.
Ekokrog blev ”Pontus”, gastronomisk hyllning gick till ”Långbro värdshus”, matupplevelse blev ”Esperanto” och uppstickare ”Frantzen Lindeberg”, som med stor portion humor serverar sina rätter.
Årets restaurang blev F12 och bästa restaurangupplevelsen totalt är Mathias Dahlgrens ”Matsalen” på Grand Hotel.  Årets serviceupplevelse ”Operakällaren”. Alla i Stockholm.
Men självfallet går det att äta och dricka fantastiskt gott även ute i landet. ”28 +” i Göteborg fick pris som årets vinupplevelse, och ”Dala Husby hotell & restaurang” i just Dala Husby längs Dalälven i södra Dalarna, blev årets Värt en resa.
Ja alla dessa trevlig fina krogar och mycket mer hittar man  i White Guide. Jag är ju så road av branschen, man är vad man äter. Näring och kost är såå viktigt.
Det var även Barbro Svenssons födelsedag igår ,så kvällen rundades av med middag tillsammans med hennes familj och några nära vänner.

Nu har även Östersund haft sitt Go red så vi har satt igång kampanjen för Kvinnohjärtat i hela landet. Köp en nål i närmaste Hemköp, KappAhl eller Best Western hotell. Eller beställ en låda om 50  och sälj på arbetet eller hos din frisör till exempel. Pengarna går ju till forskning på Kvinnohjärtat.

Kommentarer