Go Red – Uppsala

Vilken underbar Go Red dag vi hade i Uppsala! Vi har fantasiska bilder från både mingel och modevisning.
Vi drog fulla hus även i år. över 300 kvinnor kom – vi fick sätta in extrabord!

Cajsas kök bjöd på en läcker vårlunch innan vi lyssande på föredrag om D-vitamin och antoxidanters betydelse för vår hälsa och vårt välbefinnande, samt risker med fetma hos nyfödda barn.
Christina Doctare föreläste engagerat på temat ”Hälsa och konsumentmakt”. Hon gjorde en strålande insats trots att hon hade bråttom till tv-huset för en Agendainspelning.
Härlig, proffsig modevisning med kända kulturpersonligheter och artister på catwalken avslutade dagen och temat var förstås vårkläder. Bland annat hade vi med Birgitta Wollgård som är ”gammal ABBA körsångare” så temat var förstås ABBA-musik. Kul med sjungande mannekänger – kändes lite nytt.
När Dancing Queen brakade loss fylldes catwalken av röda aftonklänningar och en brud gled sakta fram klädd som en isprinsessa. Så vackert!
Värdar och arrangörer var Länsförsäkringar som tillsammans med övriga sponsorer gjorde Go Red i Uppsala möjligt. Varmt tack!!
Tack också alla ni som kom, minglade, köpte lotter, lyssnade, knöt kontakter och lät er inspirerars om viktiga hälsofrågor.
Ert stöd för kampanjen Go Red är så viktig. Vi sålde över 600 lotter och kommer att sända en stor summa pengar från Uppsala till insamligen.

Vi har redan planer för nästa år, men med helt annorlunda tema. Då är det måndag den 8 mars som gäller!
Stor kram från en mycket nöjd kontaktkvinna i Uppsala!

//Carin Berg Wihed

Abba-sjungande modeller på modevisningen i Uppsala
Abba-sjungande modeller på modevisningen i Uppsala
Brudklänning och aftonklänningar avslutade den långa modevisningen
Brudklänning och aftonklänningar avslutade den långa modevisningen

Kommentarer