Nu är vi i Bryssel

Grattis Kjerstin Dellert idag när du får ditt mycket välförtjänta stipendium för ditt arbete med att återskapa Confidencen. Hurra, du är en strålande kvinna! Jag kunde tyvärr inte komma på den brunch i söndags, som är på Berns en gång i månaden, med Kjerstin som värd för musiken och underhållningen. Nästa gång är den 19 april, missa inte detta program. Maten är ljuvligt god och musiken fantastisk, med opera eller klassisk musik, men även musikal. Nu reser vi till Bryssel, för att ha vårt seminarium i EU parlamentet ”Women`s Health-does it matter”? Det ska bli riktigt spännande! Med fem professorer på programmet är det laddat och angeläget.

Här hemma arbetar vi förstås vidare, med 2.6 i första hand. Det första seminariet äger rum den 31 mars, på Iva (ingenjörsvetenskaps akademiens lokaler) ovanpå restaurang Grodan, Grev Turegatan i centrala Stockholm, kl 17. Anmäl er via webben eller telefon, se program nedan. Stresskriget, vem äger ämnet. Vidbränd, utbränd bara… kommer vi bland annat att ta upp. Och så kommer Lise och Gertrud och underhåller. Mmm, det blir kalas!

sc000333021

Kommentarer