Äntligen vår!

Som genom ett trollslag blir allt så lätt, vackert och innerligt. Att se skira blommor som sticker upp i parkerna gör vem som helst glad och lätt om hjärtat.

_dsc02811Var inbjuden till Guldäggsutdelningen på konserthuset och det var en väldig fest. Ingen kunde ana någon lågkonjunktur där inte! Satt med Carl Jan Granqvist bland prisutdelarna Eva Hamilton och Per Unckel och medan vi diskuterade svts produktion och lokaler hörde vi hur publiken blev ystrare och ystrare.
Carl Jan fick dela ut priset till bästa Filminslag och det gick till kören som hyllar den som betalt sin tv licens. Kul!
Susade ut till Hässelby, längst bort vid havsbadet, där det bara är natur, klippor och hav så långt ögat ser, för att inviga en HälsoVilla som en av mina väninnor, tillika 1.6 medlem, Karin Rosvall öppnar med några kollegor. Eleonor Taube har bott i Ingenjörs villan för 37 år sen men nu är det renoverat och såå fint. Inbjuder verkligen till alla behandlingar och aktiviteter som kommer att äga rum här varje dag.
Och café och shop finns också. Jag klippte band och höll tal och susade sen in till mitt möte med en tysk kontaktperson för 19.6 och snart även 11.6-för de yngre. Enligt samma modell som vår 2.6 finns denna systerförening i Tyskland. Vi ska ha en mottagning på svenska ambassaden i Berlin den 7 maj med seminarium och mingel. Det ser jag fram emot, men nu gäller det att invitera dels våra tyska kontakter, dels våra svenska. Med lite ”help from my friends”, blir det jättebra. Boka in en resa och kom med. 1.6 har för övrigt en resa dit, se websidan.
Ser fram emot att komma tillbaka ut till Hässelby och HälsoVillan för att njuta av stillheten och naturen och bara vara. Kanske lite Qigong och massage…

Kommentarer