I mitt nästa liv ska jag bli flanör

Vilken Pingst!
Naturen är så vacker att det gör ont. Vi njuter alla så av dessa ljuvliga dagar och kvällar med detta underbara ljus och ljumma vindar. Man vill aldrig gå in, tänk om det gick att stanna tiden.
Familjen upplevde mors dag i Hagaparken, det var Hagadagen med all slags underhållning och lekar för barnen. Det var såå varmt att vi alla bara ville sitta i skuggan när vi åt lunch och sakta läppjade på våra svala drycker. Glass och kaffe blev en härlig avslutning på vår underbara lunch under de stora lindarna vid Koppartältens restaurang. Utsikten över Brunnsviken, där solen glittrade i vattnet utmed pelosens, ängens, långsträckta sluttning, hade hundratals familjer picknick, solade och lekte med sina hundar, flög drakar och sparkade boll. Vilket folkliv!  Flanör ska jag nog bli i mitt nästa liv.
Nej, men det var en helt fantastisk  vy vi kunde njuta av.

Missa inte Sommar-stockholm
Missa inte Sommar-stockholm

När jag framåt kvällen promenerade utmed Strandvägen blev jag än en gång övertygad om att Stockholm, i mitt tycke, är den absolut vackraste sommarstad man kan tänka sig. De nya vackert byggda kajerna med alla träbåtar, fartyg och yachter som pryder Strandvägskajerna, planteringarna, den nya belysningen, ja, allt detta och de gamla vackra fastigheterna utmed paradgatan. Helt underbart. Missa inte Stockholm om sommaren, ta en promenad från Nybroplan till Djurgårdsbron, får ni se!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.