Unna dig en hjärtkoll, det kan rädda ditt liv!

Ekolsund, viket magnifikt slott. På 1500-talet ägt av Gustav Vasa och sedermera Gustav III:s favoritslott.  Så vackert beläget och med en sådan air,  charm och elegans. Jag blev stormförtjust. Från Stockholm kör E 18 mot Oslo, tag avfart 146 förbi Bålsta och sen är man där.

Det vackra Ekolsunds Heart Center
Det vackra Ekolsunds Heart Center

Ekolsunds Heart Center invigdes, jag fick hålla tal och klippa band tillsammans med professor Anders Waldenström, kardiolog, och hans team, kollegor och specialister, Raija Ohlin, ägare och grundare, kunde med rätta känna sig mycket stolt. Vi minglade, underhölls och trakterades och det var mycket trevligt.
Det öppnas allt fler sådana här hjärtcenter för förebyggande kontroller av hjärtat runt om i landet. Det kostar lite extra, men är en väl värd investering och går inte att få genomförd på en vanlig vårdcentral.  Alla som behöver göra en hälsokontroll med tonvikt på hjärtat, vilket rekommenderas till alla över 50 år eller 40 år om din mamma eller pappa haft hjärtsjukdom, ta kontakt. Man kan bo som en prinsessa eller prins medan man undersöks och tas omhand.

Kommentarer