Bästa julklappen presenteras på bokmässan nästa vecka!

Sinnenas matVälkommen till vårt seminarium på Bokmässan i Göteborg där vi presenterar 1,6 miljoner klubbens nya fantastiska bok ”Sinnenas mat”, där några av klubbens mer namnkunniga medlemmar bjuder på sina bästa recept och öppenhjärtigt delar med sig av sina matminnen!

Torsdag den 24 september mellan kl 14.00 och 14.10 presenteras boken på Kockteatern. Den entrén ingår i biljetten.  Besök gärna också det intressanta seminariet på lördag 26 september kl 15.00-15.45 kallat ”Mat och hälsa för kvinnor”. Dit kommer Lill Lindfors, Christina Schollon, Viveka Lärn och Alexandra Charles för att samtala om mat och hälsa. Medverkar gör också professor Charlotte Erlanson-Albertsson som är en av de fyra experter som också medverkar i denna vackra bok!

Boken finns till försäljning via 1.6 miljoner klubben för 249 kr, extra lågt specialpris under bokmässan, i alla större bokaffärer och via de vanliga bokförsäljningssajterna på internet.

En härlig dag på Rosendals trädgårdscafé då några av bokens författarinnor träffades och åt lunch!
En härlig bild ut boken "Sinnenas mat" tagen på Rosendals trädgårdscafé då några av bokens författarinnor träffades och åt planeringslunch!

Kommentarer