Nu är den här!!!

Aftonblades söndagsbilaga visade vår kalender den 4/10 2
Aftonblades söndagsbilaga visade vår kalender den 4/10

3Nu är den här – vår Kalender! Idag, den 4:e oktober, kan man se några bilder  i Aftonbladets söndagsbilaga och imorgon  den 5:e ska Expressen skriva om den. Och visa några bilder.
Men, Aftonbladet hade lovat att dra upp detta stort, det är ju ändå för en god sak vi gör en Kalender, Centrum för Genusmedicin på Karolinska får ju pengarna från försäljningen. Men se, det som får uppmärksamhet är underkläder på en ung söt flicka. Inget ont i underkläder – och hon är vacker – men det stora nyhetsvärdet ligger i underkläder. Denna gång , liksom 1 000 000 gånger förut.
Hm, man blir besviken. Vad är viktigt – vad är nytt? Avklätt får det gärna vara ,  tycker jag, om det är estetiskt tilltalande bilder och för  för en god sak, men att vår Kalender med underbara Lill Lindfors, hennes dotter Petronella, Barbro Svensson med dotter, Sofia Wistam, Angeliona Jolin, Alexandrorna Zazzi och Pascalidou och jag själv stuvas in långt bak i en bilaga utan någon puff, det känns som att arbeta i gyttja. Man kommer ingenstans.

Underkläder, det är nyheter det.
Roligt i alla fall att Irland nu röstade ja till EU.

Kommentarer