Ösregn i sunny California! TV = Tålmodig Väntan!!

Jaha..idag har vi varit drabbade av vädrets makter. Ösregn och grå himmel….känns som november i Stockholm.

Alla inspelningarna uppskjutna idag då vi skulle spela in strandpromenaden i Santa Monica, Hollywood Boulevard och stjärnorna. Det är så det är med tv……20 % arbete och 80 % tålmodig väntan…..! Sedan när det väl gäller och allt fungerar arbetar man 18 timmars pass…Tur att det finns så duktiga sminköser här i LA. Fantastiskt proffsiga måste jag säga!
Min sminka heter Lillian och har en rullbag modell större fullproppad med tuber, krämer, mineralpuder mm .

Min underbara sminka Lillian in action!
Min underbara sminka Lillian in action!

Varje morgon kommer hon hit kl 06.30. Hon har t.o.m med sig en special stol modell högre som hon riggar upp.
Sedan kommer inslagsproducenten och redaktören in på rummet och går igenom dagens schema och manus..( till Olofs (( min mans)) stora förtret..) Inte så kul att ha 3 främmande människor på rummet innan man ens fått av sig morgonrocken!

Idag blev det inget smink och ingen filmning utan en låååång väntan på att regnet skulle upphöra. Tyvärr var vädergudarna inte med oss utan vi satsar på morgondagen istället.

Det blev middag på Ciccerios istället på Melrose Boulevard. Ett riktigt mingelställe för Hollywoodkänisarna och Brad Pitts favvokrog. Såg honom tyvärr inte här  i kväll..(synd..!)

Istället för Brad blev det middag med min favorit fotograf Thomas Engström med söta hustrun Lena. Thomas är numera bosatt i LA och plåtar nästan enbart de riktigt stora kändisarna ( och mig…tack Thomas!). Mycket skicklig och såå trevlig att jobba med. Han har tagit våra nya pressfoton till nya julshowen. Det kommer smakprov längre fram i veckan.
Allt är så oerhört hemligt med denna produktion att tom alla foton måste godkännas innan publicering. Snacka om munkavel!!

Nu är det dags att krya till kojs. Skall sova riktigt gott nu i min uppbullade stooora säng, modell större även i amerikanska mått mätt.

Snart är det dags för en ny dag och nu håller vi tummarna för sooool!!

Kommentarer