Vad har du för förhållande till din kropp?

Missa inte Matdesperat

AV ALEXANDRA

Nu har Matdesperat haft pressvisning och på lördag är det premiär i Örebro!

Paula Ternström, Mi Ridell, Grynet Mollvig och Christin Mellner ska sen ut på turné. Se mer om detta på web-sidan. Pjäsen är en humoristisk tankeställare om och kring mat. Vår relation till våra kroppar och mat, självförtroende och ideal. Verkligen sevärd! Ja, tänk om vi förstod att vi duger, unga som mogna kvinnor, det viktigaste är ju hur vi mår och vad vi utstrålar, personligheten.

Gjorde en total genom gång av min hälsa på Executive HealthHur ser du på din kropp! här i Stockholm. Där gör man magnetröntgen av hela systemet, tar alla prover, även arbetsprov, testar hjärtat med ekg och går igenom alla dina värden. Man gör även en MR-undersökning av brösten i stället för mammografi, där man kan avläsa ännu mer noggrant, se tydligare, om det finns en begynnande tumör eller så. Tror att det är bra att undersöka sig en gång vart annat år, när man blir lite äldre.

Partiledardebatter. Ja, tänk om alla skickades på charmkurs, inte bara mediaträning. Det är så befriande när någon ibland inte hacka ner på motståndarna utan håller sig till de egna sakfrågorna. Men lite mer glöd och värme, det vore fint!

Jag ska träffa Wenche Myhre!

Vi har nu skickat in en slant var till Haitihjälpen och jag fick ett tack idag! Nu ska 1.6 och 2.6 börja bygga upp en verksamhet i Norge. Vi ska träffas i morgon, både delar av blivande medicinsk expertgrupp och kärntrupp. Det ska bli mycket intressant och spännade, först får jag träffa Wenche Myhre som ju varit med i Tysklands 19.6 sen tre år snart.

På torsdag den 4 februari har vi Seminarium i samarbete med Historiska museet. Magdalena Ribbing, näringsexperten Phoung Pilträd och jag är gäster. Välkomna!

Kommentarer