Tisdag

Idag hade jag förmånen att träffa en spännande kvinna. Vi kom att tala om de som vågar sticka ut, de som inte passar in i normen och hur svårt det kan vara att stå upp mot detta. Vilken rädsla det skapar när någon väljer att vara annorlunda.

Det finns ett behov att stötta och inspirera varandra för att våga orka, våga säga nej och stå för den man är. Både män och kvinnor lever ofta i en arbetsrelaterad värld där många saker ska gå ihop. Den ständiga debatten om hur unga föräldrar ska kunna göra karriär och samtidigt ta hand om familjen.

Vi pratade om att det verkar som om en liten förändring kanske är på gång. Många väljer frihet, startar egna företag eller väljer andra vägar i livet. Kanske börjar vi människor att lyssna på våra hjärtan mer?

Jag var på ett stort event förra veckan och där frågade man publiken vilka som skulle byta jobb eller bana om de kunde välja helt fritt, vara fria från måsten. Jag kunde ju inte räkna alla händer som sträcktes upp men det var nog 90%… det säger en del.

Kommentarer