Lördag 5/6 – min sista bloggdag fr den här gången

Hej på er!
Nu väntar en fantastisk kursdag igen i CLC, Cerifierad livscoach. Är det någon som vill eller vet någon som vill ha coaching och mental träning, så har jag ett erbjudande nu underutbildningen för 350:-/gång. Bara att maila mig direkt på mi@ridell.com
Min son ska på fotbollsturnering. Han är med i DIF och förra helgen gjorde han sina första mål. Han ( och jag med för den delen som skrek som om det vore VM final) var så stolt och glad efteråt.
Igår blev jag firad med massage på Sabai Song SPA på Linnégatan här i Stockholm. Det är ju SÅ bra! Det var en present från sonen och mannen. Sen blev jag utbjuden på middag på Berns Bistro. Å vad gott och mysigt! Vi satt ute vid en brännare och mös. Jag har verkligen blivit härligt firad! Tack!
Nu överlämnar jag blogg-stafettpinnen och tackar för denna veckan!
Den gick, som vanligt, alldeles för fort!
Ha en härlig sommar!
Stor kram Mi

Kommentarer