Morgontrött!

Jag är ingen morgonmänniska precis! Men det kan ju bero på att jag är vaken halva nätterna. Och sen kan jag få ångest när det har gått en stor del av dagen och jag inte har uträttat nåt vettigt.

Därför har det här varit en bra dag!

Upp i ottan eftersom jag skulle skjutsa min man,  men tänkte i hemlighet att jag sen skulle åka hem och krypa ner i sängen igen. Men när man väl är uppe så försvinner ju tröttheten. Därför åkte jag till Våningen när jag ändå var i stan och fick en hel del uträttat innan klockan ens var 09.00. Fick en härlig känsla av att jag skulle kunna bocka av en massa måsten idag och så blev det.

Nu ska här produceras!

 

Det finns en massa anledningar till varför jag är vaken på nätterna, men de sista dagarna har det tillkommit en ny anledning. I alla år som jag har skrivit musik så har jag gjort melodier med ackord samt skrivit texterna, men därefter överlämnat materialet till producenter och musiker som har producerat låtarna. Visserligen oftast med mig bredvid. Men nu har jag gett mig fanken på att jag ska försöka lära mig att spela in låtarna själv. Om inte annat bara för mitt eget höga nöjes skull.

Men gissa om det är kul!!:)

Från ingenting till en hel låt! Självklart gör jag en massa misstag, jag är ju nybörjare och har aldrig spelat tex bas, trummor och gitarr! Men med dagens teknik kan ju nästan alla spela in sin egen skiva. Det finns ju så många roliga ljud som jag inte kan låta bli att lägga till och vill bara plussa på mer och mer. ” Låter inte klokt” var min mans kommentar igår, men vem bryr sig så länge det bara är för min egen skull! Men sen ”erkände” han att det fanns vissa grejer som var snygga och som en ”riktig” musiker förmodligen inte skulle kommit på att göra eftersom det var så konstigt!

TÄVLING!

Eftersom jag känner mig så inspirerad så tänkte jag att jag skulle lotta ut mina skivor till den som vill ha. Skicka ett mail till mig så drar jag en vinnare imorgon, onsdag, kl 17.00.

Den som vinner får min skiva Tid och Rum, min nya singel ”Kan man skriva en låt när man är lycklig” samt mina två barnskivor Dagisboken och Dagis-skivan samt Djurpark på villovägar. Hela paketet skickar jag till den som vinner.

Vad du behöver göra? Inget annat än att maila mig ditt namn och adress!

Kram Susanne

Kommentarer