Feng Shui

Igår skrev jag lite om nystart inför hösten. Idag blir det lite av samma visa. Jag har ägnat större delen av dagen åt att rensa hemma. Vad befriande det är! Jag har rensat i gamla papper, organiserat och slängt, slängt och slängt. Jag har gått igenom större delen av garderoben. Packat ner sommarkläderna och tittat på vad som faktiskt hänger i garderoben. Jag har två stora påsar som jag ska skänka bort och så en hög jag ska försöka sälja på secondhand. Så, skönt. Jag talade med en väninna imorse och sa att det känns som att just jag har ovanligt mycket prylar och papper. Hon skrattade och sa att nä, det har vi alla. Jag fattar i alla fall inte var ni andra gör av era saker för mina papper och småsaker har en tendens att bara vara överallt i en låt oss säga organiserad rörighet, jag vet typ var allt ligger.
Nä nu är det nya tag, lite mer feng shui, har flera böcker i ämnet men har jag läst dem, nä inte det, de ligger och samlar damm som allt annat. Bitter jag? – Nej då, bara lite trött på mig själv och alla grejer.

Kommentarer