Värva en medlem och få en present!

Valet kom och gick, och vi alla fortsätter våra liv…

Men visst, det har smugit sig in en liten annorlunda ton, i det offentliga rummet. Jag får inte vara politisk, som ordförande i en ideell förening. Nu är jag bara observatör. Vi ska fortsätta vårt arbete med att nå invandrarkvinnor.

Vi ska fortsätta arbeta på att stötta de yngre, våra döttrar, deras kamrater och yngre kollegor. Vi vill sprida information om allt som är hälsa, och inspirera och informera alla kvinnor för bättre livskvalitet. Vi i 1.6 har ett ansvar och det tar vi så gärna.

Njut av hösten!

Denna höst väntar först bokmässan med föredrag på Hälsotorget och Forskartorget. Och så har vi monter och tar med oss den nya Kalendern som vi sen lanserar den 7 oktober. Dessutom har vi ju Sinnenas mat, också med mässpris 160 kr. Vår fina mat/kokbok där 30 kvinnor skriver om sin mat.

Kalendern är jättefin, med bilder på våra fantastiska kontaktkvinnor runt om i landet. Och så Kärntruppen, där vi nu hållit ihop i 12 år. Det är såå härligt att följa våra kvinnor som arbetar vidare och ger av sin tid och sitt engagemang. Ta Lill Lindfors t ex, som kommer till vår monter på mässan och möter allmänheten och våra medlemmar.

Vi vill gärna att så många kvinnor som möjligt blir medlemmar hos oss. Värva en medlem så bjuder vi dig på något trevligt, till exempel två biobiljetter eller en fin klubbnål.

Och glöm inte. Njut av denna vackra höst!!

ALEXANDRA

Kommentarer